Breaking News

Απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού κατοικίας-μειώθηκαν οι παραβάσεις

Απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού κατοικίας-μειώθηκαν οι παραβάσεις

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει η Ελληνική Αστυνομία τους ελέγχους για τον εντοπισμό παραβάσεων των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Έτσι λοιπόν χτες, Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία σε όλη την Ελλάδα, διαπιστώθηκαν 108 παραβάσεις για μη προβλεπόμενες μετακινήσεις εκτός νομού που βρίσκεται η μόνιμη κατοικία, ενώ επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Οι περισσότερες παραβάσεις εντοπίστηκαν σε Κεντρική Μακεδονία (52), ενώ ακολουθεί η  Δυτική Ελλάδα (15), η Αττική (14), η Θεσσαλονίκη (8), η Ήπειρο (5), η Θεσσαλία (5), η Στερεά Ελλάδα (4), η Πελοπόννησος (3) και η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (2). Ο αριθμός των αντίστοιχων παραβάσεων την Τετάρτη 6 Μαΐου ήταν μεγαλύτερος φτάνοντας τις 131.

Σημειώνεται ακόμα ότι από την έναρξη του μέτρου, Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 414 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ. Η ελεύθερη κυκλοφορία των πολτών στην ηπειρωτική χώρα θα επιτραπεί από 18 Μαΐου.



Related Articles

Ξέχασε το ποτήρι στην οροφή του αυτοκινήτου φρέναρε και λούστηκε με σόδα! (video)

Ας είμαστε ειλικρινείς, έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς να ξεχάσουμε κάτι πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου και να το

Βροχή οι κλήσεις από την Τροχαία! Σε ένα μήνα πάνω από 1.900 παραβάσεις ορίου ταχύτητας και 400 πιωμένοι οδηγοί!

Για ακόμα μια φορά οι Έλληνες αποδείξαμε ότι δεν έχουμε οδική παιδεία, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από τις χιλιάδες κλήσεις

Μια ουρανοκατέβατη Cadillac (video)

Για ακόμα φορά ηλικιωμένος οδηγός γίνεται είδηση, όχι επειδή τα καταφέρνει πίσω από το τιμόνι παρότι πέρασαν τα χρόνια, αλλά