Breaking News

Απαγόρευση κυκλοφορίας-2.247 νέες παραβάσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας-2.247 νέες παραβάσεις

Καθημερινούς ελέγχους διεξάγει η Ελληνική Αστυνομία για την εφαρμογή του μέτρου που απαγορεύει τις άσκοπες μετακινήσεις, στο πλαίσιο των προσπαθειών περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, χτες Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, βεβαιώθηκαν σε όλη την Ελλάδα συνολικά 2.247 νέες παραβάσεις της απαγόρευσης άσκοπων μετακινήσεων, ενώ επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Οι περισσότεροι παραβάτες (966) εντοπίστηκαν στην Αττική και έπειτα (272) στη Θεσσαλονίκη, (166) στη Δυτική Ελλάδα, (154) στα Ιόνια Νησιά, (120) στην Κρήτη, (97) στην Κεντρική Μακεδονία, (92) στην Πελοπόννησο, (90) στη Στερεά Ελλάδα, (75) στη Θεσσαλία, (60) στην Ήπειρο, (60) στο Νότιο Αιγαίο, (53) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,  (28) στο Βόρειο Αιγαίο και (14) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί 17.358 παραβάσεις.



Related Articles

Το υπερπολυτελές ελικόπτερο της Aston Martin

Την εκλεπτυσμένη σχεδιαστική της φιλοσοφία επεκτείνει και σε άλλους τομείς η Aston Martin, πέρα από τα supercars που κατασκευάζει. Η

Εντοπίστηκαν πάνω από 3 τόνοι λαθραίου φρέον που ήρθαν από Αλβανία – Συνελήφθη o οδηγός του φορτηγού

Μεγάλη ποσότητα ψυκτικού υγρού (φρέον) επιχείρησε να περάσει ένας 29χρονος αλλοδαπός από την Αλβανία στη χώρα μας. Ωστόσο εντοπίστηκε σε

Βρέθηκαν δεκάδες κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα-η δράση της οργάνωσης

Ένα ισχυρό πλήγμα κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα που ασχολείται με τις κλοπές αυτοκινήτων στη χώρα μας.