Breaking News

Μετέφεραν παράνομα μετανάστες στην Ελλάδα με Mercedes και Audi

Μετέφεραν παράνομα μετανάστες στην Ελλάδα με Mercedes και Audi

Πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού χρησιμοποιούσε ως κάλυψη κύκλωμα διακίνησης, το οποίο εκμεταλλευόμενο την ανάγκη μεταναστών να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο στη χώρα μας, αναλάμβανε παράνομα τη μεταφορά τους.

Στις σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία βλέπουμε ότι στο στόλο τους διέθεταν δυο Mercedes, ένα Audi καθώς επίσης και ένα Opel, ενώ και τα τέσσερα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.

Η δράση τους ήταν καλά οργανωμένη, καθώς λάμβαναν μέχρι και μέτρα αντιπαρακολούθησης, χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο ως προπομπό, ώστε να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη μπλόκων της αστυνομία, ενώ τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας στα οχήματα της διακίνησης.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών επετεύχθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση σε συνεργασία της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Στις 20 Ιανουαρίου λοιπόν συνελήφθησαν στις Σέρρες τρεις αλλοδαποί ηλικίας 47, 46 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας κατ’ επάγγελμα, από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής και πλαστογραφία.

Λίγο νωρίτερα, οι συλληφθέντες είχαν αποβιβάσει σε περιοχή του Δήμου Βόλβης συνολικά εννέα μετανάστες, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Τράκαρε για εκδίκηση σκούτερ και την κοπάνησε (video)

Εκνευρισμός, επιθετική και εκδικητική συμπεριφορά είναι ότι χειρότερο πίσω από το τιμόνι, κάτι που αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά μέσα

Σύλληψη για ληστεία σε βάρος οδηγών φορτηγών

Θρασύτατη ληστεία πραγματοποίησαν πριν από μια εβδομάδα περίπου (5 Νοεμβρίου) τέσσερις άντρες, σε βάρος οδηγών φορτηγών στον Ασπρόπυργο. Αφού προσέγγισαν

Χρήσιμες συμβουλές σε οδηγούς ενόψει της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται να εκδηλωθούν τις προσεχείς ημέρες