Breaking News

Επανακυκλοφορούν γνήσια ανταλλακτικά για το Nissan Skyline

Επανακυκλοφορούν γνήσια ανταλλακτικά για το Nissan Skyline

Η Nissan δε ξεχνά τα παλιότερα μοντέλα της που άφησαν ιστορία και φροντίζει να τα τροφοδοτεί με γνήσια ανταλλακτικά, ώστε να συνεχίσουν να κυκλοφορούν χωρίς προβλήματα στους δρόμους.

Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα “Nismo Heritage” στο οποίο συμμετέχουν για το σκοπό αυτό η Nissan, η Nissan Motor Sports, η Autech Japan και επιλεγμένοι προμηθευτές. Το πρώτο μοντέλο που θα ωφεληθεί από το εν λόγω πρόγραμμα είναι το εμβληματικό Skyline R32 GT-R.

Η επιστροφή στις πωλήσεις των ανταλλακτικών του R32 GT-R θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στα 80 γνήσια ανταλλακτικά του που θα επανακυκλοφορήσουν βρίσκονται ιμάντες, σωλήνες και ορισμένα επιλεγμένα εξωτερικά κομμάτια του. Σύντονα στο ράφι θα τοποθετηθούν και ανταλλακτικά για τα R33 και R34 GT-R.

Η Nissan διευκρινίζει ότι αν δε μπορέσει να κατασκευάσει και πάλι ένα ανταλλακτικό με τον αρχικό προμηθευτή της η Nismo θα δίνει τη λύση με ανακατασκευασμένα ή επιδιορθωμένα ανταλλακτικά.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
NismoNissanSkyline

Related Articles

Ξεχειλίζει πολυτέλεια και άνεση η νέα Mercedes S-Class (video)

Ελάτε να πάμε μια εικονική βόλτα με τη νέα Mercedes S-Class και να αισθανθούμε, έστω και για λίγο, όπως οι

Πόσα αυτοκίνητα πουλήθηκαν στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο; Κερδίζει το πετρέλαιο, η βενζίνη ή το ρεύμα;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ και της ΕΛΣΤΑΤ, τον περασμένο μήνα καταγράφηκε μια μικρή πτώση στις πωλήσεις καινούργιων

Έτσι θα κρατούν το στόμα τους κλειστό οι ενοχλητικοί συνεπιβάτες

Μήπως υπάρχουν στιγμές που αγανακτείτε όταν οι συνεπιβάτες σας δίνουν διαρκώς οδηγίες, κρίνουν την οδήγηση σας, επισημαίνουν κινδύνους, θέλουν να