Breaking News

Δείτε πως κατέληξε στο χαντάκι αυτό το Jeep Wrangler (video)

Δείτε πως κατέληξε στο χαντάκι αυτό το Jeep Wrangler (video)

Το παραπάνω πλάνο μας δείχνει την πορεία του συγκεκριμένου Jeep Wrangler ελάχιστα δευτερόλεπτα προτού καταλήξει ντελαπαρισμένο στο χαντάκι.

Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω video που κατέγραψαν οι ενσωματωμένες πλευρικές κάμερες ενός προπορευμένου Tesla όλα έδειχναν να κυλούν φυσιολογικά μέχρι τη στιγμή που ο οδηγός σταμάτησε, προφανώς λόγω κόκκινου φαναριού ή STOP.

Πίσω από το Tesla σταματούν, αν μπορούμε να διακρίνουμε καλά, δυο τουλάχιστον αυτοκίνητα. Τότε πλησιάζει τελευταίο και το Wrangler, το οποίο όμως έρχεται με αρκετή ταχύτητα.

Ο οδηγός αντιλαμβάνεται την τελευταία στιγμή ότι τα προπορευόμενα αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί και τότε κάνει ελιγμό προς τα δεξιά. Ωστόσο δεν καταφέρνει να αποφύγει το τελευταίο αυτοκίνητο, η πρόσκρουση του δίνει έντονη κλίση, σέρνεται για λίγα μέτρα πάνω στην άσφαλτο και καταλήγει μέσα στο χαντάκι.

Ας ελπίσουμε ότι ο οδηγός του Wrangler δεν τραυματίστηκε σοβαρά…

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
JeepTeslaWranglerχαντάκι

Related Articles

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών από Παρασκευή μέχρι και Καθαρά Δευτέρα

Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας και αύξησης της οδικής ασφάλειας, κατά την περίοδο

Η τρομακτική στιγμή οπίσθιας πρόσκρουσης σε Tesla (video)

Πολλές φορές οι εξωτερικές κάμερες (μπροστινές, οπίσθιες και πλευρικές) των Tesla καταγράφουν τροχαία ατυχήματα. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν βλέπουμε ένα

Θες να πας στο κέντρο αλλά σκέφτεσαι που θα παρκάρεις; Καβάλα το νέο ηλεκτρικό πατίνι της Fiat! (video)

Αναμφισβήτητα το Fiat 500 είναι ένα μικρό μοντέλο πόλης, το οποίο διακρίνεται για το πόσο ευέλικτο είναι μέσα στα στενά