Breaking News

Σύλληψη για ληστεία σε βάρος οδηγών φορτηγών

Σύλληψη για ληστεία σε βάρος οδηγών φορτηγών

Θρασύτατη ληστεία πραγματοποίησαν πριν από μια εβδομάδα περίπου (5 Νοεμβρίου) τέσσερις άντρες, σε βάρος οδηγών φορτηγών στον Ασπρόπυργο.

Αφού προσέγγισαν τρία φορτηγά σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Ασπροπύργου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από τους οδηγούς τους χρήματα και χρυσαφικά.

Στη συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν 20χρονο ημεδαπό, ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρεις άγνωστοι συνεργοί του. Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στο όχημα και στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και ένα ηλεκτρικό πατίνι (e-scooter) με ίχνη παραβίασης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



Related Articles

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με Ford Fiesta που πέρασε κόκκινο φανάρι (video)

Ο οδηγός ενός pickup βρισκόταν από τους πρώτους στο φανάρι και περίμενε να ανάψει πράσινο, ωστόσο σχεδόν αμέσως αφότου ξεκίνησε

Αυτό το Tesla διαλύθηκε επειδή ο οδηγός του έβλεπε ταινία! (video)

H απόσπαση προσοχής είναι από τις βασικότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων, ενώ συχνά οι οδηγοί μαζί με το τιμόνι κρατάνε και

Με τζακούζι και 4.600 ίππους το υπερπολυτελές σκάφος της Porsche

Φανταστείτε να οδηγείτε τη νέα Porsche Taycan, να φτάνετε στο λιμάνι και από εκεί να σαλπάρετε για ένα εξωτικό νησί