Breaking News

O καλύτερος Αύγουστος από πλευράς πωλήσεων για τη Ford

O καλύτερος Αύγουστος από πλευράς πωλήσεων για τη Ford

Κοιτώντας του πίνακες με τα στοιχεία των μηναίων πωλήσεων της στην Ευρώπη η Ford διαπίστωσε ότι ο περασμένος Αύγουστος, σε σύγκριση με όλους τους άλλους των τελευταίων 21 ετών, ήταν ο καλύτερος.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του φετινού τελευταίου μήνα του καλοκαιριού η Ford κατέγραψε άνοδο πωλήσεων στις δεκατέσσερις από τις είκοσι βασικές ευρωπαϊκές αγορές της.  Ενδεικτικά να πούμε ότι οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 22,1% τον περασμένο μήνα στη Γερμανία και  κατά 5,8% στη Βρετανία.

Πιο αναλυτικά, η μπλε οβάλ εταιρεία τον Αύγουστο του 2019 πέτυχε συνολικά στη Γηραιά Ήπειρο 87.500 πωλήσεις, αριθμός αυξημένος σε ποσοστό 5,1% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Το μερίδιο της αγοράς της ανέβηκε κατά 0,8 ποσοστιαίες μονάδες φτάνοντας το 7,2%. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πωλήσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών από χρόνο σε χρόνο τον Αύγουστο έπεσαν -6%.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
FocusFordπωλήσεις

Related Articles

Έτσι θα κρατούν το στόμα τους κλειστό οι ενοχλητικοί συνεπιβάτες

Μήπως υπάρχουν στιγμές που αγανακτείτε όταν οι συνεπιβάτες σας δίνουν διαρκώς οδηγίες, κρίνουν την οδήγηση σας, επισημαίνουν κινδύνους, θέλουν να

Αγόρασε για 14η φορά αυτοκίνητο της Mitsubishi

Ο πιο φανατικός και πιστός οπαδός της Mitsubishi ονομάζεται Κλιφ Χότσον, ο οποίος απέκτησε το 14ο κατά σειρά μοντέλο της

Δείτε πως κατασκευάζεται το Volvo XC90 (video)

Μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον video η Volvo μας δείχνει πως κατασκευάζεται από το μηδέν το XC90. Στα παρακάτω πλάνα