Breaking News

Ταξίδι στο μέλλον με την Lamborghini Terzo Millennio Concept (video)

Ταξίδι στο μέλλον με την Lamborghini Terzo Millennio Concept (video)

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Lamborghini ανακάλυψε κάποια κρυφή πύλη προς το μέλλον, από την οποία έφερε στο σήμερα τη νέα Terzo Millennio Concept.

Η ιταλική εταιρία των supercars άλλωστε δηλώνει με την ονομασία του νέου της μοντέλου ότι αυτό είναι σχεδιασμένο για την τρίτη χιλιετία. Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες η πρωτότυπη Terzo Millennio έχει άκρως φουτουριστική σχεδίαση με ιδιαίτερα αεροδυναμικές γραμμές και δε μοιάζει σε τίποτα με τα υφιστάμενα μοντέλα της Lamborghini.

Οι πληροφορίες που έχουμε για την Terzo Millennio Concept αναφέρουν ότι διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, εξαιρετικά λεπτές μπαταριές που μπορούν να ενσωματωθούν στο αμάξωμα της και νανοσωλήνες από ανθρακονήματα. Παράλληλα δηλώνεται ότι ο χρόνος επαναφόρτισης της Terzo Millennio Concept θα είναι αρκετά σύντομος, ενώ θα χρησιμοποιεί και ένα προηγμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η Terzo Millennio Concept δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Lamborghini με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, το γνωστό MIT. Από κοινού λοιπόν δημιούργησαν πάνελ από ανθρακόνημα που αυτοελέγχονται διαρκώς για ρωγμές και αν εντοπίσουν κάποια απελευθερώνουν χημικές ουσίες για την «επούλωση» τους.

Επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά της Terzo Millennio Concept δεν αποκαλύφτηκαν, ωστόσο είναι απόλυτα ξεκάθαρο πόσο μπροστά βρίσκεται σε τεχνολογικό επίπεδο.


Tags assigned to this article:
LamborghiniMITTerzo Millennio Concept

Related Articles

Ραντεβού έδωσαν 1.321 Bentley πετυχαίνοντας ρεκόρ

Πόσα εκατομμύρια ευρώ άραγε να αξίζουν συνολικά οι 1.321 Bentley που συγκεντρώθηκαν στο ίδιο μέρος; Δεν το γνωρίζουμε, όμως ξέρουμε

Ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτερη μηχανή γκαζόν της Honda (video)

Πλέον το κούρεμα του γκαζόν στον κήπο του σπιτιού σας δε θα είναι μια βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία, καθώς το

Λεοπάρδαλη έκανε κατάληψη σε εργοστάσιο αυτοκινήτων (video)

Τα εργοστάσια αυτοκινήτων λειτουργούν συνήθως αδιάκοπα με πολλές βάρδιες, ενώ σπάνια γίνεται παύση στην παραγωγική διαδικασία. Υπάρχουν όμως και οι