Breaking News

Αυτή η McLaren κοστίζει μόνο 351 ευρώ (video)

Αυτή η McLaren κοστίζει μόνο 351 ευρώ (video)

Άνοιγμα σε αρκετά νεαρότερο ηλικιακά κοινό κάνει η McLaren μέσω του νέου της μοντέλου 720S Ride-On.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών που έχουν από νωρίς οδηγικές ανησυχίες και τους αρέσει να κάνουν βόλτες πίσω από το τιμόνι μέσα στο σπίτι ή στο πάρκο της γειτονιάς.

Σύμφωνα με τη McLaren το νέο λιλιπούτειο μοντέλο της διαθέτει ένα κάθισμα, πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω, Led φώτα, ενσωματωμένη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων, το οποίο έχει θύρα USB και υποδοχή κάρτας μνήμης SD, ώστε οι μικροί οδηγοί να ακούνε μουσική ή να βλέπουν κάποια παιδική ταινία, ενώ υπάρχει εγκατεστημένη μουσική λίστα με τραγούδια που είναι δημοφιλή σε αυτές τις ηλικίες.

Σημειώστε ακόμα ότι το νέο 720S Ride-On, είναι ηλεκτροκίνητο, διαθέτει πεντάλ γκαζιού, ενισχυμένο ήχο για τον κινητήρα που δεν αρέσει μόνο στα μεγάλα αλλά και στα μικρά παιδιά, παίρνει εμπρός με κλειδί, ενώ μπορεί να ελεγχθεί μέσω τηλεχειριστηρίου για ασφάλεια από το γονέα .

Το νέο 720S Ride-On προσφέρεται στις επτά αποχρώσεις Azores Orange, Belize Blue, Lantana Purple, Onyx Black, Mauvine Blue, Silica White και Saros Grey, ενώ αργότερα εντός του έτους αποκλειστικά στις αντιπροσωπείες της McLaren θα μπορεί να το βρει κανείς και με την απόχρωση Papaya Spark.

Η τιμή του νέου 720S Ride-On ξεκινάει από τα 351 ευρώ.


Tags assigned to this article:
720S Ride-OnMcLarenπαιδιά

Related Articles

Χρειάστηκαν 800 ώρες για να συναρμολογηθεί αυτό το Kia EV6 – Αποτελείται από 350.000 Lego (video)

Με την πρώτη ματιά το συγκεκριμένο Kia EV6 δε μοιάζει να διαφέρει κάπου, ωστόσο αν παρατηρήσετε καλύτερα, θα διαπιστώσετε ότι

Με Toyota μετακινείται ο Πάπας Φραγκίσκος

Το νέο αυτοκίνητο του Πάπα Φραγκίσκου είναι ένα Toyota και δείχνει σωστή επιλογή, καθώς οι άνθρωποι του Θεού δεν πρέπει

Γυαλιά ηλίου Ray-Ban από την Ferrari

Το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλοί ίσως σκέφτονται να αποκτήσουν ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Μια ξεχωριστή πρόταση λοιπόν είναι αυτή