Breaking News

Ο Πρόεδρος της Mercedes τώρα μπορεί να οδηγεί BMW (video)

Ο Πρόεδρος της Mercedes τώρα μπορεί να οδηγεί BMW (video)

Μετά από σχεδόν δεκατρία χρόνια στο τιμόνι της Mercedes, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Ντίτερ Ζίτσε, αφήνει τα ινία στο διάδοχο του, Όλα Καλένιους.

Η BMW λοιπόν, ο βασικός ομοεθνής αντίπαλος της Mercedes, θέλησε να πει αντίο στο Ζίτσε με το παρακάτω χιουμοριστικό video.

Όπως θα δείτε το αφεντικό της Mercedes την τελευταία μέρα στο γραφείο του αποχαιρετά με συγκίνηση τους συναδέλφους του σε κάθε πόστο, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει με μια S-Class στο σπίτι του.

Έπειτα αφού ευχαριστεί το σοφέρ του ο Ζίτσε βγάζει από το γκαράζ του μια BMW i8 Roadster, την οποία οδηγεί πλέον «ελεύθερος». Παράλληλα η BMW δεν παραλείπει να ευχαριστήσει το Ζίτσε για τα τόσα χρόνια εμπνευσμένου ανταγωνισμού που της προσέφερε.

Η σχέση όμως του 66χρονου Ζίτσε με το διάσημο γερμανικό αστέρι δεν τελείωσε οριστικά, καθώς σε δύο χρόνια πρόκειται να επιστρέψει ως πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Μάνφρεντ Μπίσοφ.


Tags assigned to this article:
BMWi8 RoadsterMercedesπρόεδρος

Related Articles

Αυτοκίνητο κυριολεκτικά ισοπέδωσε βενζινάδικο στη Βούλα – Ο οδηγός σηκώθηκε και έφυγε (βίντεο)

Σκηνικό απόλυτης καταστροφής αντίκρυσε ο ιδιοκτήτης ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Βούλα, καθώς μέσα στην επιχείρησή του εισέβαλε ένα αυτοκίνητο

Η Τροχαία έστησε 1.109 μπλόκα και αυτά είναι τα αποτελέσματα

Παραδοσιακά τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων συνηθίζουμε να καταναλώνουμε περισσότερο αλκοόλ, αλλά ξεχνάμε ότι μετά δεν πρέπει να πιάσουμε τιμόνι,

Ποιο νησί του Ιονίου είναι πρώτο σε τροχονομικές παραβάσεις;

Βρισκόμαστε στην κορύφωση σχεδόν της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, η οποία βέβαια φέτος δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία και την αύξηση