Breaking News

Πρέπει να τιμωρούνται από το νόμο όσοι σπάνε παράθυρο αυτοκινήτου για να σώσουν ένα σκύλο;

Πρέπει να τιμωρούνται από το νόμο όσοι σπάνε παράθυρο αυτοκινήτου για να σώσουν ένα σκύλο;

Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά στα οποία κάποιος πολίτης σπάει το τζάμι ενός αυτοκινήτου, όχι για να κλέψει, αλλά για να προστατέψει το σκύλο που έχει αφήσει μέσα κλειδωμένο ο ιδιοκτήτης του.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να αποβεί μοιραίο για ένα σκύλο να μένει μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς αναπτύσσονται υψηλότατες θερμοκρασίες. Πολλοί φιλόζωοι λοιπόν θα επικροτήσουν σίγουρα την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο Αμερικανός γερουσιαστής Κέι Κίρκπατρικ.

Η πρόταση του αφορά την τροποποίηση σε έναν υπάρχον νόμο, ώστε να υπάρχει νομική κάλυψη στους πολίτες που παραβιάζουν ένα αυτοκίνητο για να σώσουν κάποιο σκύλο που κινδυνεύει στην περίπτωση που οι ιδιοκτήτες καταθέσουν μήνυση εναντίων τους.

Ο υφιστάμενος νόμος στον οποίο αναφέρεται ο γερουσιαστής είναι αυτός που προστατεύει κάποιον σε περίπτωση που σπάσει το παράθυρο ενός αυτοκινήτου για να σώσει ένα παιδί που βρίσκεται μόνο του μέσα κλειδωμένο.

Αφού λοιπόν κάποιος σπάσει το παράθυρο για να μπει αέρας στην καυτή καμπίνα και ο σκύλος να αναπνεύσει με ευκολία θα πρέπει να καλεί αμέσως την αστυνομία, ώστε να μην επιβαρυνθεί με ποινή.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε  τη λύση που θα προσφέρουν τα μοντέλα της Tesla σε όσους αφήνουν μόνο του το σκύλο τους μέσα στο αυτοκίνητο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Μοτοσυκλέτα φρενάρει με 145 χλμ./ώρα (video)

Στο παρακάτω video θα παρακολουθήσετε για λίγα λεπτά δυο μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού να κινούνται σε έναν ορεινό δρόμο της Καλιφόρνια

Καταστράφηκε μια BMW M5 αξίας 117.900 ευρώ

Πλέον είναι ακόμα πιο δύσκολο να συναντήσετε στο δρόμο μια M5 First Edition, καθώς ο αριθμός των αντιτύπων της που

Αστυνομικός παραβίασε stop και συνέλαβε αυτόν που τράκαρε (video)

Η εξωτερική κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στο νοτιοδυτικό Ντιτρόιτ κατέγραψε ένα ασημί Jeep Patriot να παραβιάζει πινακίδα STOP σε διασταύρωση