Breaking News

Τον πήρε ο ύπνος οδηγώντας και έκανε μια τρελή διαδρομή (video)

Τον πήρε ο ύπνος οδηγώντας και έκανε μια τρελή διαδρομή (video)

Στην οδήγηση κανονικά θα πρέπει να λέμε είδε ο μεθυσμένος τον κοιμισμένο και τρόμαξε.

Ο οδηγός λοιπόν ενός Chevrolet Tahoe αποκοιμήθηκε πίσω από το τιμόνι την ώρα που κινούνταν με αρκετή ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι είναι αρκετά πιο εύκολο να σε πάρει ο ύπνος όταν ο δρόμος έχει μεγάλες ευθείες και όχι στροφές, καθώς το επίπεδο συγκέντρωσης που πρέπει να δείχνεις στην οδήγηση είναι μικρότερο.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από την ενσωματωμένη κάμερα ενός αυτοκινήτου που κινούνταν λίγο πιο πίσω από το Tahoe, όταν αυτό ξαφνικά άρχισε να μετακινείται προς τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας μέχρι που βγήκε εκτός ασφάλτου.

Αφού «όργωσε» για λίγα μέτρα ένα χωμάτινο χαντάκι, την τελευταία στιγμή έστριψε πριν πέσει πάνω σε ένα στύλο παροχής ρεύματος. Αν είχε συμβεί αυτό τότε τα πράγματα θα είχαν άσχημη κατάληξη. Έπειτα επανήλθε άτσαλα στην άσφαλτο κάνοντας μια περιστροφή 180 μοιρών, ενώ ευτυχώς δεν έπεσε πάνω σε κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του Tahoe αποβιβάστηκε έντρομος, ενώ πάνω στον πανικό του ξέχασε να βάλει χειρόφρενο. Ευτυχώς πρόλαβε να το κάνει ένας άλλος οδηγός που έσπευσε για βοήθεια.



Related Articles

Ducati: Γιλέκο με ενσωματωμένο αερόσακο για μοτοσικλετιστές (video)

Μια σημαντική καινοτομία στον τομέα της ασφάλειας παρουσιάζει η Ducati. Ο λόγος για το νέο «έξυπνο» και επαναστατικό γιλέκο μοτοσικλετιστών,

Το τροχόσπιτο της Lamborghini

Αυτό που σίγουρα κανείς δεν περίμενε να δει από τη Lamborghini είναι ένα τροχόσπιτο, όμως η ιταλική εταιρεία των supercars

Ποδηλατιστής παρασύρθηκε από περιπολικό (video)

Ορισμένες φορές και τα όργανα του νόμου υποπίπτουν σε παραβάσεις, όπως ο συγκεκριμένος αστυνομικός που θα δείτε στο παρακάτω video.