Breaking News

Το Hyundai Elevate θα μπορεί να περπατά

Το Hyundai Elevate θα μπορεί να περπατά

Με μια καινοτομία στις «αποσκευές» της θα φτάσει η Hyundai στη φετινή Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Αγαθών (CES 2019) που θα διοργανωθεί από 8 έως 11 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Ο λόγος για το ξεχωριστό νέο της όχημα, το Elevate, το οποίο εγκαινιάζει την κατηγορία UMV (Ultimate Mobility Vehicle). Σύμφωνα πάντα με την κορεάτικη εταιρεία το Elevate θα μπορεί να φτάνει εκεί που κανένα μέχρι τώρα όχημα δε μπορούσε.

Παράλληλα αναφέρεται ότι θα επαναπροσδιορίσει την αντίληψη που έχουμε για την κινητικότητα των οχημάτων, κάτι που είναι σχεδόν σίγουρο, καθώς το Elevate διαθέτει τροχούς, οι οποίοι όμως βασίζονται σε τέσσερα ρομποτικά «πόδια» που του επιτρέπουν να οδηγείται, να «περπατά» και να αναρριχείται ακόμα και στο πιο δυσπρόσιτο έδαφος.

Στο σημείο αυτό γίνεται λόγος για το ότι το Elevate συνδυάζει τη ρομποτική με την τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης. Περαιτέρω πληροφορίες δε δόθηκαν από τη Hyundai, όμως παρατηρώντας τη σχετική φωτογραφία υποθέτουμε ότι το Elevate θα χρησιμεύει μάλλον ως διασωστικό όχημα. Απροσδιόριστο είναι επίσης αν το Elevate θα μπει στην παραγωγή.


Tags assigned to this article:
CES 2019ElevateHyundaiUMVΛας Βέγκας

Related Articles

Η Mercedes ESF Concept υπόσχεται ότι δε θα τρακάρει ποτέ

Σίγουρα η δήλωση αυτή είναι αρκετά βαρυσήμαντη, καθώς ακούγεται σχεδόν απίστευτο ότι η Mercedes ESF Concept έχει την ικανότητα να

Κρεβάτι με θέα τη φύση πάνω στο νέο Jeep Wayout

H Jeep χρησιμοποιώντας το νέο Gladiator, το πρώτο pickup μοντέλο της, δημιούργησε το πρωτότυπο Wayout. Η αμερικάνικη εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την

Το Audi που κινείται στο έδαφος και πετάει στον αέρα (video)

Δεν είναι μόνο το PAL-V Liberty στο Σαλόνι της Γενεύης που παρουσιάζεται ως ιπτάμενο αυτοκίνητο, αλλά και το Audi PopUp.