Breaking News

Τι σχέση έχει ο Γουίλ Σμιθ με το νέο Audi RSQ E-Tron (video)

Τι σχέση έχει ο Γουίλ Σμιθ με το νέο Audi RSQ E-Tron (video)

Το νέο μοντέλο της Audi δεν πρόκειται να το δούμε στους δρόμους, ούτε καν με πρωτότυπη μορφή σε κάποιο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, παρά μόνο στη μεγάλη οθόνη.

Ο λόγος για το άκρως φουτουριστικό RSQ E-Tron. Πρόκειται για το άκρως φουτουριστικό όχημα που θα οδηγεί ο κατάσκοπος Lance Sterling στην επερχόμενη animation κωμωδία της Twentieth Century Fox με τίτλο “Spies in Disguise”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2019.

Η Audi σχεδίασε αποκλειστικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων το ψηφιακό RSQ E-Tron, το οποίο είναι ηλεκτροκίνητο, κινείται αυτόνομα, ενώ διαθέτει ταχύμετρο που προβάλλεται με ολόγραμμα.

Mε το νέο RSQ E-Tron η Audi προβάλει τις βλέψεις της για το μέλλον που αφορούν την ηλεκτροκίνηση και την αυτόνομη οδήγηση που εξελίσσει. Ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ δανείζει τη φωνή του στον κατάσκοπο  Lance Sterling, ενώ ο επιστήμονας Walter Beckett ακούγεται από το στόμα του ηθοποιού Τομ Χόλαντ.



Related Articles

Το διαστημικό νέο Kia Futuron Concept (video)

Από το μέλλον μοιάζει να δραπέτευσε το νέο Kia Futuron Concept και να ήρθε στο 2019 για να μας δείξει

Το Citroen SpaceTourer απέκτησε δικό του ποδήλατο (video)

Στο ζενίθ έχει φτάσει η δημιουργικότητα της Citroen, καθώς γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της. Η γαλλική εταιρεία

Το GMC Sierra 2500HD καταδρομέας στα χιόνια

Τώρα το χειμώνα οι φανατικοί της οδήγησης πρέπει να βρουν ένα διαφορετικό τρόπο να ξεδίνουν, καθώς ο χιονιάς δεν τους