Breaking News

Δείτε πως αυτό το Nissan Murano σφηνώθηκε κάτω από φορτηγό (video)

Δείτε πως αυτό το Nissan Murano σφηνώθηκε κάτω από φορτηγό (video)

Όταν οδηγούμε στην αριστερή ή δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα πρέπει να προέχουμε πάρα πολύ, καθώς συχνά η διαγράμμιση τους τελειώνει λόγω εμποδίου και θα πρέπει να μεταβούμε έγκαιρα στην αμέσως διπλανή λωρίδα.

Για το λόγο αυτό σχεδόν πάντα υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα που μας ενημερώνει ότι η λωρίδα που κινούμαστε σε λίγα μέτρα τελειώνει και άρα πρέπει να βγούμε από αυτή.

Δυστυχώς ο οδηγός ενός μαύρου Nissan Murano αγνόησε ή δεν είδε την προειδοποιητική πινακίδα και όταν η αριστερή λωρίδα που κινούνταν στένεψε αρκετά εγκλωβίστηκε από ένα φορτηγό που βρίσκονταν δεξιά του.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει ο οδηγός του Muranο τον έλεγχο του οχήματος να χτυπήσει στο τσιμεντένιο διαχωριστικό και έπειτα να καρφωθεί κάθετα κάτω από το τρέιλερ ενός άλλους διερχόμενου φορτηγού. Η σύγκρουση όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ήταν αρκετά σφοδρή, καθώς σχεδόν ισοπεδώθηκε το εμπρός τμήμα του ιαπωνικού SUV.

Το συγκεκριμένο ατύχημα συνέβη στις 13 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο I-94 που βρίσκεται στην Ιντιάνα. Ας ελπίσουμε ότι οι επιβάτες του Μurano είναι καλά στην υγεία τους.


Tags assigned to this article:
MuranoNissanατύχημαΙντιάνα

Related Articles

Την Τσικνοπέμπτη βρέθηκαν 85 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ

Παραδοσιακά η Τσικνοπέμπτη για εμάς τους Έλληνες είναι η μέρα που θα βγούμε έξω θα φάμε τα κοψίδια μας και

Ποιο αυτοκίνητο επέλεξε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης – Οδηγεί ένα πολυτελές σουηδικό SUV (φωτογραφίες)

Το αγαπημένο του αυτοκίνητο μας συστήνει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram, ο οποίος αριθμεί

Δείτε ένα Audi A1 να διαλύεται χτυπώντας από πίσω φορτηγό (video)

Τίποτα δεν προμήνυε το άδοξο τέλος του ασημί Audi A1 που θα δείτε στο παρακάτω video, καθώς κινούνταν κανονικά στην