Breaking News

Ο Άι Βασίλης παίρνει δώρο ένα Audi RS5 Sportback (video)

Ο Άι Βασίλης παίρνει δώρο ένα Audi RS5 Sportback (video)

Μια διαφορετική ιστορία με τον Άι Βασίλη δημιούργησε για φέτος τα Χριστούγεννα η Audi.

Ο αγαπημένος Άγιος όλων των παιδιών, αλλά και αρκετών ενηλίκων, αυτή τη φορά δε μοιράζει μόνο δώρα, αλλά εισπράττει και ίδιος. Έχοντας λοιπόν κουραστεί από τα περιττά του κιλά που τον δυσκολεύουν στη δουλειά του αποφασίσει να αλλάξει τρόπο ζωής.

Με τη βοήθεια των ξωτικών αρχίζει εντατική γυμναστική και διατροφή, ενώ ταυτόχρονα αλλάζει εξωτερική εμφάνιση, διατηρώντας όμως τη χαρακτηριστική του κόκκινη στολή, αλλά και τη λευκή του γενειάδα. Ως ανταμοιβή για τη σκληρή του προσπάθεια η σύζυγος του και τα ξωτικά του κάνουν δώρο ένα κόκκινο Audi RS5 Sportback, με το οποίο ήταν κρυφά ερωτευμένος.

Έτσι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς δε  θα φτάσει στα σπίτια μας με το γνωστό του έλκηθρο που το σέρνουν οι τάρανδοι. To μόνο σίγουρο είναι ότι θα φτάσει στην ώρα του, καθώς ο V6 κινητήρας των 2.9 λίτρων που τροφοδοτεί το RS5 Sportback παράγει 450 ίππους και 600 Νm ροπής, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ οι επιδόσεις του αναφέρουν επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα εντός 3,8 δευτ. και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

 


Tags assigned to this article:
AudiRS5 SportbackΆι Βασίλης

Related Articles

Η BMW 530ds μετατρέπεται σε περιπολικό

Το στόλο των περιπολικών της ενισχύει η αστυνομία στη Πολιτεία Βικτώρια της Αυστραλίας αποκτώντας συνολικά 80 BMW 530ds. Τα premium

Σε γυρίζει από το θάνατο το Audi RS 5 Coupe (video)

Όταν οι ώρες σου στον κόσμο αυτό είναι μετρημένες κάνεις απολογισμό της ζωής σου και βλέπεις πόσο ευχάριστα ή δυσάρεστα

Πώς θα αλληλεπιδρούν τα Audi με τους φωτεινούς σηματοδότες; (video)

Εντατικές είναι οι εργασίες της Audi στην εξέλιξη της αυτόνομης οδήγησης κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Υπενθυμίζουμε ότι η