Breaking News

Μπορούν άτομα με αναπηρία να επιβιβαστούν σε λεωφορείο;

Μπορούν άτομα με αναπηρία να επιβιβαστούν σε λεωφορείο;

Σήμερα, 3 Δεκεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και η Mercedes μας δείχνει πως διευκολύνει τη συγκεκριμένη μερίδα συνανθρώπων μας στις μετακινήσεις τους.

Τα λεωφορεία και τα μικρά επιβατικά βαν λοιπόν της γερμανικής εταιρείας προσφέρουν αναδιπλούμενες ράμπες εισόδου για όσους χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά και για τις μητέρες με καροτσάκι μωρού. Για παράδειγμα το νέο διώροφο λεωφορείο Setra S 531 DT d παρέχει επαρκή χώρο για δυο αναπηρικά αμαξίδια.

Παράλληλα προσφέρονται ειδικοί μηχανισμοί ανύψωσης των αναπηρικών αμαξιδίων και ενσωματωμένες στο δάπεδο ράγες για τη συγκράτηση τους. Μη ξεχνάτε ότι οι συγκεκριμένοι χώροι στα αστικά λεωφορεία είναι για τους ανθρώπους με δυσκολία κινητικότητας και ότι πρέπει να είναι απελευθερωμένοι.



Related Articles

To Mercedes Arocs με εκχιονιστήρα ύψους 1,80 μέτρων

Σε χώρες όπως η Σουηδία, όπου ο χειμώνας είναι αρκετά βαρύς, το χιόνι σκεπάζει διαρκώς τους δρόμους. Την απομάκρυνση του

Νταλίκα σφήνωσε κάτω από γέφυρα (video)

Όσο επικίνδυνο είναι να αγνοούμε τις πινακίδες με τα STOP είναι και να μη δίνουμε σημασία στις πινακίδες που υπάρχουν

Έπιασαν δουλειά τα πρώτα ηλεκτροκίνητα φορτηγά της Volvo

Αν νομίζετε ότι η μέρα που τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα φορτηγά της Volvo θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους κάνετε λάθος.