Breaking News

Μεταφορά 100.000 μασκών με φορτηγό Mercedes Actros

Μεταφορά 100.000 μασκών με φορτηγό Mercedes Actros

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως και στην Ελλάδα, λόγω του κορωνοϊού είναι πλέον υποχρεωτική η χρήση μάσκας προσώπου, που καλύπτει στόμα και μύτη, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε χώρους εργασίας και σε καταστήματα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ζήτηση για τις μάσκες προσώπου να αυξηθεί κατακόρυφα και συχνά να γίνονται τεράστιες παραγγελίες. Πριν από μερικές μέρες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης Χαν, κοντά στην περιοχή του Χούνσρουκ, προσγειώθηκε από την Κίνα ένα Boeing 747, το οποίο μετέφερε περίπου 100.000 ιατρικές μάσκες προσώπου και 4.500 προστατευτικές φόρμες από την Κίνα, ενώ προορίζονται για νοσοκομεία και ιατρικά ιδρύματα της Γερμανίας.

Τη μεταφορά του μεγάλου αυτού εμπορεύματος ανέλαβε να πραγματοποιήσει ένα Mercedes Actros, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Rudolph που ειδικεύεται στην οδική μεταφορά αεροπορικών εμπορευμάτων, ενώ είναι πιστοποιημένη από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Πολιτικής Αεροπορίας.

Παράλληλα διαθέτει δική της αποθήκη στο Κέντρο Εμπορευμάτων του αεροδρομίου στη Στουτγάρδη και μηχάνημα για να περνάει ακτίνες Χ τα εμπορεύματα. Για αρκετές εβδομάδες έως και τέσσερα Mercedes Actros με πλήρη φορτίο μετέφεραν καθημερινά το εμπόρευμα με τις μάσκες προσώπου και στη συνέχεια το διανέμει ο στόλος της Rudolph σε όλη τη Γερμανία.

Αξίζει να αναφέρομε ότι οι ιατρικές μάσκες προσώπου έχουν χαρακτηριστεί πολύτιμα αγαθά και υπόκεινται σε ειδικές προστατευτικές διατάξεις σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, ενώ ορισμένες φορές μεταφέρονται ακόμη και με συνοδεία.



Related Articles

Τι φορτηγό οδηγεί ο Άι Βασίλης; (video)

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών σύμφωνα με την παράδοση οδηγεί έλκηθρο που το σέρνουν τάρανδοι. Ο σύγχρονος όμως Άι Βασίλης

Τα πέντε ελαφρύτερα μοντέλα της Porsche (video)

Για να πετυχαίνουν υψηλές επιδόσεις τα μοντέλα της Porsche απαραίτητη προϋπόθεση πέρα από έναν ισχυρό κινητήρα είναι να έχουν και

Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 το Volvo XC60

Σαμπάνιες λογικά ανοίγουν στην έδρα της Volvo που βρίσκεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Στις αρχές του μήνα το νέο XC40