Breaking News

Το νέο Scania R 500 στους πιο αφιλόξενους χωματόδρομους της Βραζιλίας (video)

Το νέο Scania R 500 στους πιο αφιλόξενους χωματόδρομους της Βραζιλίας (video)

Αρκετά τυχερός αισθάνεται ο οδηγός Φερνάντο Μπάτσι, καθώς είναι από τους πρώτους στη Βραζιλία που κάθεται πίσω από το τιμόνι του νέου φορτηγού Scania R 500.

Στο νέο του φορτηγό έχει δώσει το παρατσούκλι «Ιζαμπέλα», ενώ μαζί της διασχίζει καθημερινά τους απαιτητικούς χωματόδρομους του Μάτο Γκρόσο. Όπως θα τον ακούσετε να λέει και στο παρακάτω video είναι συνηθισμένος να οδηγεί σε δύσκολους δρόμους και γνωρίζει πως να αντιμετωπίζει τη λάσπη και το χώμα.

Διευκρινίζει ότι στο Μάτο Γκρόσο υπάρχουν και ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, ωστόσο δεν αποτελούν την πλειοψηφία. Το αποτέλεσμα είναι τα φορτηγά να καταπονούνται αρκετά, να σπάνε ορισμένα κομμάτια τους, να κολλάνε και να χρειάζονται ρυμούλκηση. Οι ντόπιοι εμπιστεύονται τη Scania για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα τους.


Tags assigned to this article:
R 500ScaniaΒραζιλίαΜάτο Γκρόσο

Related Articles

Η Citroen ποτίζει το C4 Cactus ανανεώνοντας το (video)

Σίγουρα το ρηξικέλευθο σχεδιαστικά C4 Cactus δεν είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια σχεδιαστικής «δίψας», ωστόσο η Citroen προνόησε, ώστε να

Η Hyundai στόλισε το νέο Veloster (video)

Mε μια άκρως γιορτινή αμφίεση εμφανίζεται το νέο Veloster, το αμάξωμα του οποίου στολίστηκε από την Hyundai. Όπως θα δείτε

Μια σύντομη κούρσα με το ταξί της Jaguar κοστίζει 199 ευρώ (video)

Πώς θα σας φαινόταν αν για μια διαδρομή 20.8 χλμ. με ταξί πληρώνατε 199 ευρώ; Σίγουρα θα λογομαχούσατε με τον