Breaking News

Πυρκαγιά κατέστρεψε εκατοντάδες Fiat και Maserati (video)

Πυρκαγιά κατέστρεψε εκατοντάδες Fiat και Maserati (video)

Θύμα των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τις προηγούμενες μέρες στην Ιταλία έπεσαν εκατοντάδες αυτοκίνητα.

Τα εν λόγω αυτοκίνητα ήταν στην πλειοψηφία τους Fiat και Maserati που βρίσκονταν σταθμευμένα στο λιμάνι της Σαβόνα και προορίζονταν για εξαγωγή στη Μέση Ανατολή.

Ωστόσο μια ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε στην περιοχή την προηγούμενη Τρίτη είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει η στάθμη της θάλασσας και να πλημμυρίσουν δυο υπαίθρια πάρκινγκ αυτοκινήτων, ενώ το θαλασσινό νερό προφανώς προκάλεσε κάποιο βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά, η οποία λόγω των θυελλωδών ανεμών που έπνεαν στην περιοχή εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα.

Το αποτέλεσμα ήταν εκατοντάδες Fiat 500L και αρκετές Maserati να γίνουν στάχτη, ενώ καταστράφηκαν και διάφορα άλλα οχήματα όπως και φορτηγά. Χρειάστηκαν τέσσερις ομάδες πυροσβεστών για να καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ενώ σημειώθηκαν και αρκετές εκρήξεις, ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν τραυματίες.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
500LFiatMaseratiπυρκαγίαΣαβόνα

Related Articles

Μετάνιωσε πικρά που πέρασε με κόκκινο φανάρι (video)

Μια κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας στο Γουινσκόνσιν των Η.Π.Α κατέγραψε ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, ανάμεσα σε ένα Jeep Cherokee και ένα Volkswagen

Συμβουλές για το σωστό καθάρισμα των ζαντών

Τώρα που λόγω καραντίνας έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο είναι μια καλή ευκαιρία να καθαρίσετε σχολαστικά τις ζάντες του αυτοκινήτου σας.

Νόμιζε ότι το τροχόσπιτο χωρούσε κάτω από τη γέφυρα αλλά έκανε λάθος (video)

Όταν περνάμε κάτω από μια γέφυρα με το όχημα μας θα πρέπει πάντα να προσέχουμε αν το ύψος της μας