Breaking News

Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και προκάλεσε ατύχημα (video)

Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και προκάλεσε ατύχημα (video)

Οι κάμερες ασφαλείας σε σταθμό διοδίων κατέγραψαν μια σφοδρή οπίσθια σύγκρουση, την οποία θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.

Ο οδηγός ενός GMC Envoy αποκοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα να πέσει με φόρα πίσω από ένα Chevrolet Silverado, το οποίο μετά τη μεγάλη οπίσθια ώθηση που δέχτηκε κατέληξε πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό του σταθμού διοδίων.

Κάτω από το ένα Chevrolet Silverado ακινητοποιήθηκε το GMC Envoy, ο οδηγός του οποίου ωστόσο δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ο οδηγός του Chevrolet Silverado όμως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι, αλλά εξαιτίας κάποιας επιπλοκής εισήλθε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το συγκεκριμένο ατύχημα συνέβη στην πόλη Πολκ Κάουντι της Φλόριντα, όπου το περασμένο έτος σημειώθηκαν 28 τροχαία ατυχήματα λόγω υπνηλίας των οδηγών.

Αποκαλυπτικά  είναι όμως τα στοιχεία για τα αποτελέσματα που μπορεί να προκαλέσει η υπνηλία πίσω από το τιμόνι, καθώς στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού πέρυσι σημειώθηκαν 4.329 ατυχήματα για το λόγο αυτό, προκαλώντας 28 θανάτους.


Tags assigned to this article:
ChevroletEnvoyGMCSilveradoυπνηλία

Related Articles

Σύλληψη για διαρρήξεις αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους που διατρέχει αν σταθμεύσεις το αυτοκίνητο σου σε ορισμένες γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας είναι

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε χάος στο κέντρο της Αθήνας – Παραβίαζε φανάρια και επιχείρησε να εμβολίσει αστυνομικούς

Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20-04-2024) στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει από έλεγχο της

Τράκαρε για εκδίκηση σκούτερ και την κοπάνησε (video)

Εκνευρισμός, επιθετική και εκδικητική συμπεριφορά είναι ότι χειρότερο πίσω από το τιμόνι, κάτι που αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά μέσα