Breaking News

Σε επτά μέρες 6.417 παραβάσεις των ορίων ταχύτητας

Σε επτά μέρες 6.417 παραβάσεις των ορίων ταχύτητας

Με αμείωτους ρυθμούς αποδεικνύει η Τροχαία ότι συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους στους δρόμους της χώρας μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από 8 έως 14 Οκτωβρίου κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησαν συνολικά 19.037 ελέγχους οχημάτων, ενώ βεβαιώθηκαν 6.417 παραβάσεις για την υπέρβαση ορίου ταχύτητας.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (720), του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (490), της Θεσσαλονίκης (331), των Σερρών (306), του Κιλκίς (301), της Φθιώτιδας (298) και της Κορινθίας (289).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες οι οδηγοί τηρούν πιστά τα όρια ταχύτητας, καθώς σίγουρα έχουν λάβει υψηλότερου επιπέδου οδική παιδεία, ενώ γνωρίζουν ότι τα πρόστιμα όχι μόνο είναι τσουχτερά, αλλά και ότι δεν πρόκειται να γλυτώσουν από αυτά.

Κάθε φορά που υπερβαίνετε με διπλάσια ή έστω λίγη παραπάνω ταχύτητα το όριο της πινακίδας σκεφτείτε ότι ο κατασκευαστής του δρόμου γνωρίζει καλύτερα από εσάς μέχρι πόσο πρέπει να δείξει το κοντέρ, ώστε να παραμένετε με ασφάλεια στην πορεία σας.



Related Articles

Turbo κινητήρας που καταναλώνει υδρογόνο στην Toyota Corolla Cross

Μια ελπίδα για τη διάσωση των κινητήρων εσωτερικής καύσης από την επέλαση της ηλεκτροκίνησης φαίνεται ότι δίνει η Toyota. Ο

Κλείνει ο δρόμος προς Σούνιο-Από ποιο σημείο και για πόσες μέρες

Λόγω σοβαρών ζημιών που εντοπίστηκαν στη σήραγγα «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή) θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου με κατεύθυνση

Δείτε την απάντηση στο Enigma του Nissan Juke

Ακόμα πιο στιλάτο γίνεται τo Nissan Juke μέσα από τη νέα του έκδοση που ονομάζεται Enigma. Δε θα χρειαστείτε πάντως