Breaking News

Όταν η Βίκυ Καγιά διαφήμιζε τη Lancia Ypsilon (video)

Όταν η Βίκυ Καγιά διαφήμιζε τη Lancia Ypsilon (video)

Από τα πιο πολυσυζητημένα φετινά τηλεοπτικά πρόσωπα είναι αναμφισβήτητα η Βίκυ Καγιά, πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια.

Από το χώρο του αυτοκινήτου ωστόσο τη θυμόμαστε κυρίως όχι για τις εποχές που πατούσε γκάζι πάνω στις πασαρέλες, αλλά από την εγχώρια τηλεοπτική διαφήμιση της Lancia Ypsilon, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως θα δείτε λοιπόν και στο παρακάτω αρχειακό video που υπάρχει στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, πριν από οχτώ χρόνια, όταν ακόμα η Lancia υπήρχε ως αυτοκινητοβιομηχανία, η εισαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα είχε εμπιστευτεί το πρόσωπο της Βίκυς Καγιά για να προβάλει στη μικρή οθόνη τη νέα έκδοση Sport Momo Design της Lancia Ypsilon, η οποία διέθετε σπορ ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και τέσσερα δισκόφρενα, ενώ απέδιδε από 95 έως 105 ίππους.

Το σενάριο ήθελε τη Βίκυ Καγιά να κολάζει, οδηγώντας δυναμικά τη Lancia Ypsilon, τέσσερις άντρες που περίμεναν στη στάση του λεωφορείου.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Χριστούγεννα: Πόσοι οδηγοί πιάστηκαν να οδηγούν πιωμένοι;

Το χριστουγεννιάτικο δώρο τους θα ξοδέψουν πάνω από 480 οδηγοί, για να πληρώσουν το πρόστιμο που τους επέβαλε η Τροχαία

Ηλεκτρικό ποδήλατο με μορφή αυτοκινήτου (video)

Αναμφισβήτητα οι μετακίνησες με ποδήλατο έχουν μόνο οφέλη, καθώς μειώνεται το μποτιλιάρισμα, το άγχος εξεύρεσης θέσης στάθμευσης, τα πάγια έξοδα

Η μοτοσυκλέτα της Aston Martin σε δοκιμαστικούς γύρους στην πίστα (video)

To νέο μοντέλο της Aston Martin δεν είναι τετράτροχο, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η βρετανική εταιρεία μεταλαμπαδεύει