Breaking News

Αθλητικά παπούτσια από την Land Rover

Αθλητικά παπούτσια από την Land Rover

Η σχεδιαστική υπογραφή της Land Rover πλέον δε μπαίνει μόνο στα σκληροτράχηλα και συνάμα πολυτελή της SUV, αλλά και στο χώρο της υπόδησης.

Σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία Clarks λοιπόν η Land Rover λανσάρει τη νέα περιορισμένης παραγωγής συλλογή αντρικών αθλητικών παπουτσιών Life σε τρία διαφορετικά σχέδια για το φθινόπωρο του 2018.

Η γκάμα τους καλύπτει περπάτημα σε κάθε είδους έδαφος, από το κέντρο της πόλης μέχρι το βουνό. Πιο αναλυτικά, το παπούτσι CLR.51N ενδείκνυται για την αστικές μετακινήσεις, το CLR52.N ταιριάζει σε πιο πολύπλευρους περιπατητές και το CLR53.N εγγυάται σταθερότητα και άνεση σε off-road αναζητήσεις με τα πόδια.

Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρουσιάζονται δυο νέες συλλογές παπουτσιών Life, μια το φθινόπωρο και μια την άνοιξη, ενώ η σχεδίαση τους θα τηρεί της αρχές της πρόσφυσης, της σταθερότητας και του περιβάλλοντος.



Related Articles

Toyota Prius εκτοπίζεται από Nissan και αναποδογυρίζει (video)

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που διέθετε ενσωματωμένη κάμερα παρέδωσε το υλικό που κατέγραψε από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην αστυνομία.

Τον Απρίλιο καταγράφηκαν 18.596 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ

Εντατικοί ήταν οι έλεγχοι που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα

Τράκαρε με αεροσκάφος ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο (video)

Φανταστείτε να οδηγείτε στον αυτοκινητόδρομο και ξαφνικά να δείτε να προσγειώνεται μπροστά σας ένα αεροσκάφος. Σας ακούγεται τρομακτικό; Σκεφτείτε επίσης