Breaking News

Μετωπική σύγκρουση Porsche Cayenne και Skoda Fabia με ένα νεκρό (video)

Μετωπική σύγκρουση Porsche Cayenne και Skoda Fabia με ένα νεκρό (video)

Συγκλονίζει το video που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα σε αυτοκίνητο και δείχνει πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

To εν λόγω video δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Σλοβακίας προφανώς για να παραδειγματιστούμε οι υπόλοιποι οδηγοί και να κατανοήσουμε επιτέλους ότι η απερισκεψία πίσω από το τιμόνι σκοτώνει.

Τι συνέβη λοιπόν; Ο οδηγός μιας κίτρινης Ferrari 458 και μιας μαύρης Porsche Cayenne επιδίδονταν σε κόντρα, ενώ κάποια στιγμή εισήλθαν αμφότερες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός της Ferrari βλέποντας μια ασημί Skoda Fabia να έρχεται κατά πάνω του φρενάρει απότομα και η Porsche τη χτυπάει από πίσω. Τότε η Ferrari ωθείται στη λωρίδα κυκλοφορίας της, αλλά η Porsche και η Fabia είχαν μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση. Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν δυστυχώς ο οδηγός της Fabia να σκοτωθεί ακαριαία.



Related Articles

Τρομακτικό ατύχημα προκάλεσε μια Mercedes C-Class (video)

Mε ταχύτητα 144 χλμ./ώρα έτρεχε σε κεντρικό δρόμο του Μαϊάμι Μπιτς η λευκή Mercedes C-Class που θα δείτε στο παρακάτω

Τράκαρε περιπολικό για να διαφύγει (video)

Δε γνωρίζουμε ποια ήταν η αφορμή που ο αστυνομικός προσέγγισε τον οδηγό ενός  Lincoln σταθμεύοντας το περιπολικό από πίσω του.

H Chrysler που έκανε τρομακτικό άλμα κατά λάθος (video)

Είναι από τα ατυχήματα που πραγματικά αναρωτιέσαι πως μπορεί να συνέβη, ενώ ταυτόχρονα συνειδητοποιείς ότι η απόσπαση της προσοχής από