Breaking News

Πάνω σε ράγες κινούνται πλέον τα φορτηγά Unimog

Πάνω σε ράγες κινούνται πλέον τα φορτηγά Unimog

Τα θηριώδεις φορτηγά Unimog της Mercedes πλέον έχουν την ικανότητα να εργάζονται σκληρά όχι μόνο στην άσφαλτο και στο χώμα, αλλά και πάνω στις ράγες τρένων.

Τα ειδικά τροποποιημένα Unimog παρουσιάστηκαν στη Έκθεση InnoTrans στο Βερολίνο, ενώ σύμφωνα με τη Mercedes διαθέτουν ένα νέο σύστημα κίνησης που συνδυάζει συμπλέκτη μετατροπέα ροπής και ένα υδροστατικό σύστημα έλξης, ενώ μπορούν να ρυμουλκήσουν φορτίο βάρους έως 1.000 τόνων.

Οι σιδηροδρομικές εργασίες που μπορούν να εκτελέσουν για παράδειγμα τα Unimog U430 και U423 πάνω στις ράγες είναι πολλές, όπως να λειτουργήσουν ως επισκευαστικά οχήματα υποδομών, να ρυμουλκήσουν βαγόνια, κοντέινερ και τρέιλερ που μεταφέρουν αυτοκίνητα, να ενσωματώσουν πλατφόρμες ανύψωσης, να καθαρίσουν από χορτάρια και χιόνια τις ράγες.



Related Articles

Δώρο γάμου έγινε ένα φορτηγό της Volvo (video)

Αποχυμωτές, καφετιέρες, κορνίζες και βάζα σήμερα είναι ξεπερασμένα για δώρα γάμου, καθώς οι συγγενείς και οι φίλοι προτιμούν πλέον να

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας 250 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων για Αθήνα και Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

Υπεγράφη σύμβαση για 250 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έως τα

Γνωρίστε ένα σπάνιο pickup της Mercedes (video)

Νομίζετε ότι η νέα Χ-Class είναι το μοναδικό pickup όχημα της Mercedes; Και όμως στο παρελθόν έχει υπάρξει και άλλο