Breaking News

O τράκτορας της Ford που εμπνεύστηκε από τον Ironman

O τράκτορας της Ford που εμπνεύστηκε από τον Ironman

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει η Ford στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο, καθώς εκεί πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου F-Vision Future Truck Concept.

Σύμφωνα με τη μπλε οβάλ εταιρία πρόκειται για έναν τράκτορα με φουτουριστική σχεδίαση, ο οποίος είναι ηλεκτροκίνητος και μπορεί να κινηθεί αυτόνομα (Επίπεδο 4).

Τα βλέμματα μαγνητίζουν οι μεγάλοι τροχοί του, οι λεπτές κάμερες που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς πλευρικούς καθρέπτες, η αεροδυναμική σχεδίασή της καμπίνας με το οβάλ παρμπρίζ, οι εντοιχισμένες πόρτες και χειρολαβές στον τράκτορα, τα στενόμακρα Led πίσω φωτιστικά σώματα που επικοινωνούν, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο σημείο όπου έχουν τοποθετηθεί τα Led φώτα ημέρας σχήματος “C” και το φωτιζόμενο σήμα της Ford.

Προσέξτε επίσης τους καλυμμένους τροχούς στο τρέιλερ που ρυμουλκεί το F-Vision Future Truck Concept. Το εμπρός του τμήμα θα λειτουργεί διαδραστικά, καθώς θα μπορεί να προβάλει διάφορα σχέδια. Η Ford άντλησε έμπνευση για τη σχεδίαση του τράκτορα από τους υπερήρωες της Marvel. Αν παρατηρήσετε θα διαπιστώστε ότι ο τράκτορας θυμίζει το κράνος του Ironman.

Το F-Vision Future Truck Concept δημιουργήθηκε από την Ford Otosan στην Τουρκία, ενώ δε δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.



Related Articles

Γιατί διαφέρει αυτό το ασθενοφόρο της Nissan;

Ακόμα και τα  οχήματα έκτακτης ανάγκης ακολουθούν το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης, καθώς έχουμε δει περιπολικά να μπαίνουν στην πρίζα και

Μια μεταχειρισμένη Ferrari 360 Modena ή μια καινούργια BMW M2;

Αυτό και αν είναι δίλημμα, να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μια Ferrari 360 Modena και στην BMW M2. H διαφορά τους

Η Porsche ενισχύει τα φρένα της κλασσικής 356 A (video)

Σύμφωνα με την Porsche το 70% των μοντέλων που έχει κατασκευάσει από την αρχή της ιστορίας της μέχρι σήμερα κυκλοφορούν