Breaking News

Η Audi βάζει στην πρίζα ένα νέο supercar

Η Audi βάζει στην πρίζα ένα νέο supercar

Ένα νέο ηλεκτροκίνητο supercar, ονόματι PB18 E-Tron, έχει ετοιμάσει η Audi και μας δίνει μια πρώτη γεύση από αυτό με την παραπάνω σκοτεινή φωτογραφία.

Αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι τα στενόμακρα Led εμπρός του φώτα, τη φαρδιά του σιλουέτα, τα καμπυλωτά του φτερά και το φωτιζόμενο σήμα με τους τέσσερις ενωμένους κύκλους της Audi.

Η πρεμιέρα του νέου PB18 Ε-Τron Concept θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Laguna Seca στις 23 Αυγούστου, ενώ θα δώσει το «παρών» και στο Concours d’Elegance του Pebble Beach στις 26 Αυγούστου.

Τα αρχικά άλλωστε PB στην ονομασία του προέρχονται από το Pebble Beach, ενώ ο αριθμός 18 από το τρέχον έτος. Σύμφωνα με την Audi το PB18 Ε-Τron Concept αντλεί έμπνευση από το αγωνιστικό R18 E-Tron που έχει κερδίσει στο Λε Μαν.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AudiPB18 E-Tronsupercarηλεκτροκίνητο

Related Articles

Tesla έπεσε στο νερό και βυθίστηκε – Πλωτή σάουνα διέσωσε τους επιβάτες! (βίντεο)

Μια εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία βίωσαν οι επιβάτες ενός Tesla, όταν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο έκανε βουτιά σε παγωμένα νερά. Ο

Στούκαρε σε κολόνα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο βγαίνοντας από βενζινάδικο!

To πρώτο που θα αναρωτηθεί κανείς βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία είναι, τι προκάλεσε την πρόσκρουση του λευκού Ford Mustang Mach-E

Με κλιματισμό και μουσική μέσα στα Tesla ο σκύλος όταν απουσιάζει ο οδηγός (video)

Είστε στο αυτοκίνητο μαζί με τον αγαπημένο σας σκύλο και θέλετε να σταματήσετε, για να πεταχτείτε σε μια δουλειά. Αυτό