Breaking News

Το νέο Milan Red των 1.325 ίππων

Το νέο Milan Red των 1.325 ίππων

Οι περισσότεροι ξέρετε ως κατασκευάστριες εταιρείας των supercar τις γνωστότερες όπως Ferrari, Porsche και Lamborghini.

Στο προσκήνιο ωστόσο προσπαθεί να βγει και η νέα μικρή αυστριακή εταιρία ονόματι Milan Automotive, η οποία μας συστήνει το νέο της hypercar, το Red. Ο πανίσχυρος V8 κινητήρας του Red αποδίδει 1.325 ίππους και 1.400 Nm ροπής. H ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Οι επιδόσεις του Red όπως είναι αναμενόμενο εντυπωσιάζουν. Επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2.47 δευτ., από 0-200 χλμ./ώρα σε 5.46 δευτ., από 0-300 χλμ./ώρα σε 9.98 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα υπερβαίνει τα 400 χλμ./ώρα. Για να φρενάρει αυτό το θηρίο χρησιμοποίει κεραμικούς δίσκους της Brembo 390 χλστ. εμπρός και 380 χλστ. πίσω με εξαπίστονες και τετραπίστονες δαγκάνες αντίστοιχα.

Οι διαστάσεις του νέου Red έχουν ως εξής: 4.741 χλστ. μήκος, 2.158 χλστ. πλάτος, 1.197 χλστ. ύψος, ενώ το μεταξόνιο του βρίσκεται στα 2.750 χλστ. Στο χαμηλό του βάρος συνεισφέρει σίγουρα και το μονοκόκ σασί του από ανθρακόνημα.

Από τα μόλις 99 Red που θα κατασκευάσει η Milan Automotive τα 18 έχουν ήδη πουληθεί, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η τιμή του πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.


Tags assigned to this article:
FerrariLamborghiniMilan AutomotivePorscheRed

Related Articles

Ελάτε μια βόλτα με το νέο αεροσκάφος της Honda (video)

Πριν από περίπου ένα μήνα σας μιλήσαμε για το νέο μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος Elite, το οποίο κατασκευάζεται από την HondaJet,

Smart: Ηλεκτρικό, με βελούδινη εξωτερική υφή και εξαρτήματα Brabus

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα πόλης είναι αναμφισβήτητα το Smart ForTwo, το οποίο πλέον διατίθεται αποκλειστικά ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Η

Ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος της Brabus

Αν τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά βρίσκεστε στη Γερμανία έχουμε να σας προτείνουμε ένα ξεχωριστό μέρος για να επισκεφτείτε.