Breaking News

Το Nissan Titan που αντιμετωπίζει τους τυφώνες (video)

Το Nissan Titan που αντιμετωπίζει τους τυφώνες (video)

Στην Ελλάδα το πέρασμα τυφώνων, όπως του «Ζορμπά» που μας επισκέφτηκε πριν μερικές μέρες, δεν είναι αρκετά συνηθισμένο, ωστόσο στη Φλόριντα ανάλογα καιρικά φαινόμενα και μεγαλύτερη έντασης εμφανίζονται συχνά.

Για το λόγο αυτό χρειάζονται διασωστικά οχήματα που να μπορούν να προφέρουν βοήθεια σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Τη δύσκολη αυτή αποστολή αναλαμβάνει ένα ειδικά τροποποιημένο Nissan Titan, το οποίο θα δωριθεί στο στόλο του αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μαϊάμι.

Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες διαθέτει σημαντικά ψηλότερη ρυθμιζόμενη ανάρτηση που αντέχει στις ριπές των ανέμων, βασίζεται στο διπλοκάμπινο Titan XD Diesel Crew Cab Midnight Edition, off-road ελαστικά και τροχούς, βαρούλκο, Led πρόσθετα φώτα, γραφείο που μετατρέπεται σε κρεβάτι, φούρνο μικροκυμάτων, σόμπα, νεροχύτη, καναπέ, μικρή κουζίνα, σκάλα, Wi-Fi, ηλιακά πάνελ για τη παραγωγή ηλεκτρική ενέργειας, ιατρικό υλικό και ειδικό ψυγείο για τη μεταφορά αίματος.

Τροφοδοτείται από V8 turbodiesel Cummins κινητήρα 5.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 314 ίππους και 751 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.



Related Articles

Η Hyundai παρουσιάζει το δικό της ηλεκτρικό πατίνι (video)

Στην Έκθεση της Φρανκφούρτης έκανε πρόσφατα πρεμιέρα το νέο i10, το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Hyundai. Ωστόσο η κορεάτικη

Με αυτόματο πιλότο πλέον το Nissan Qashqai

Ο ηγέτης στην κατηγορία των crossover στην Ευρώπη που δεν είναι άλλος από το Nissan Qashqai έβαλε ακόμα ένα ισχυρό

Μια Rolls-Royce Ghost εμπνευσμένη από την ισλαμική τέχνη

Υπάρχουν σίγουρα πολλές Rolls-Royce Ghost με «άρωμα» Ανατολής, καθώς ανήκουν στους εκατομμυριούχους κυρίους που φορούν τις λευκές κελεμπίες. Ωστόσο η