Breaking News

Πόσα κιλά έχασε η Bugatti Chiron Sport; (video)

Πόσα κιλά έχασε η Bugatti Chiron Sport; (video)

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας της Bugatti Chiron γίνεται ακόμα πιο εύφλεκτος μέσα από τη νέα της έκδοση Sport που παρουσιάστηκε επίσημα στο Σαλόνι της Γενεύης.

H Bugatti λοιπόν έβαλε σε πρόγραμμα αυστηρής δίαιτας την Chiron με αποτέλεσμα όταν η νέα έκδοση Sport ανέβηκε στη ζυγαριά να δει ότι είναι 18 κιλά ελαφρύτερη. Για το σκοπό αυτό Chiron Sport δέχτηκε στο σώμα της μεγαλύτερες ποσότητες carbon υλικού, το οποίο μάλιστα συναντάμε μέχρι και στους υαλοκαθαριστήρες.

Η γαλλική εταιρία των supercars προχώρησε σε αλλαγές στην ανάρτηση, στο τιμόνι και στο πίσω διαφορικό με  Dynamic Torque Vectoring, ώστε η Chiron Sport να γίνει ακόμα πιο επικοινωνιακή και συνάμα δυναμική στην άσφαλτο.

Πηγή αστείρευτης ενέργειας για την Chiron Sport παραμένει ο γνωστός W16 κινητήρας των 8.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 1.500 ίππους. Το γεγονός όμως ότι είναι ελαφρύτερη κάνει την Chiron Sport 5 δευτ. ταχύτερη, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Bugatti.

Αρκετά βαθειά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι ποθήσουν τη νέα Chiron Sport, καθώς η τιμή της στην Ευρώπη αγγίζει τα 2,65 εκατομμύρια ευρώ χωρίς φόρους.

Δείτε στο παρακάτω video την παρουσίαση της νέας Chiron Sport στο Σαλόνι της Γενεύης από τον Πρόεδρο της Bugatti, Stephan Winkelmann.

 

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Ανανεωμένο έρχεται το Jeep Cherokee

Ανανεωμένο έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα το Jeep Cherokee, καθώς θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου στο Σαλόνι του

Πωλούνται 99 συλλεκτικά Audi TT μέσω διαδικτύου

Σε μια νέα εποχή περνούν οι πωλήσεις αυτοκινήτων, καθώς βλέπουμε εταιρείες να στρέφονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Στο πλαίσιο αυτό η

H νέα λιμουζίνα του Πούτιν πέτυχε στις δοκιμές πρόσκρουσης

Οι λιμουζίνες που χρησιμοποιούν οι Πρόεδροι της Αμερικής και της Ρωσίας έχουν παρατσούκλια, καθώς το όχημα που μεταφέρει τον Ντόναλντ