Breaking News

Γιατί οι πελαργοί με τα μωρά προτιμούν το Fiat 500L; (video)

Γιατί οι πελαργοί με τα μωρά προτιμούν το Fiat 500L; (video)

Πλέον δε θα πρέπει να πείσουμε μόνο τα μικρά παιδιά ότι τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός, αλλά και τους γονείς ότι οι πελαργοί έχουν κριτήρια στις επιλογές τους.

Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω video ο πελαργός προσγειώνεται μπροστά στην πόρτα ενός σπιτιού για να αφήσει το μωρό που μεταφέρει, ωστόσο γρήγορα αλλάζει γνώμη όταν βλέπει ότι οι γείτονες έχουν στο γκαράζ τους το Fiat 500L.

Προφανώς έκρινε ότι το μωράκι θα εξασφαλίσει με αυτούς τους γονείς ένα άνετο, ευρύχωρο και ασφαλές μεταφορικό μέσο. Στην ουσία πρόκειται για την οικογενειακή έκδοση του μικρού Fiat 500, το οποίο έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις και σε χώρους.

Διαβάστε περισσότερα για το Fiat 500L πατώντας εδώ.


Tags assigned to this article:
500LFiat

Related Articles

Πόσα Subaru συγκεντρώθηκαν για να κάνουν Ρεκόρ Γκίνες;

Μπορεί οι μεγάλες συγκεντρώσεις να έχουν απαγορευτεί, καθώς το δεύτερο κύμα κορωνοϊού σαρώνει τον πλανήτη, ωστόσο πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο

Πού κατοικούν οι πρώτες οχτώ Rolls-Royce Cullinan; (video)

Τυχεροί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι δρόμοι της Βρετανίας, καθώς πάνω σε αυτούς κυκλοφορούν πλέον οι οχτώ πρώτες Rolls-Royce Cullinan.

Με σπορ έκδοση έρχεται το ανανεωμένο Hyundai Kona

Η εκκεντρική εξωτερική εικόνα ήταν το «κλειδί» για την επιτυχία του Hyundai Kona, το οποίο σύντομα θα το δούμε ανανεωμένο.