Breaking News

Ξήλωσε ολόκληρη την οροφή ενός Range Rover Velar

Ξήλωσε ολόκληρη την οροφή ενός Range Rover Velar

Ο πιο γκαφατζής οδηγός φορτηγού του μήνα είναι σίγουρα αυτός που ανέλαβε τη μεταφορά του κόκκινου Range Rover Velar που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία.

Πώς κατάφερε όμως να ξηλώσει ολόκληρη την οροφή και τα παρμπρίζ του πολυτελούς βρετανικού SUV; Σύμφωνα λοιπόν με όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος στις Αρχές είχε σταματήσει στην πόλη Μπόλτον της Βρετανίας για να ξεφορτώσει ένα όχημα που μετέφερε και για το λόγο αυτό είχε σηκώσει τη ράμπα του φορτηγού στο υψηλότερο επίπεδο.

Όταν μια μητέρα με το καρότσι του παιδιού της του ζήτησε να μετακινήσει το φορτηγό του για να περάσει το έκανε βιαστικά ξεχνώντας να κατεβάσει χαμηλότερα τη ράμπα πάνω στην οποία ήταν φορτωμένο το άτυχο Velar.

Το κακό συνέβη όταν στο δρόμο του, κοντά στο Σάλφορντ, μια γέφυρα που ήταν σχεδόν στο ίδιο ύψος με το Velar παρέσυρε το επάνω του τμήμα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματίας, ενώ ζημιές υπέστη και ένα ασημί Range Rover Evoque που ήταν φορτωμένο στο φορτηγό.

Πάντως αν το δούμε από μια άλλη οπτική το θέμα θα λέγαμε ότι δημιούργησε άθελα του το πρώτα cabrio Velar και το δεύτερο ανοιχτό μοντέλο της Range Rover μετά το Evoque Convertible.


Tags assigned to this article:
Evoque ConvertibleRange RoverVelar

Related Articles

Δείτε πως ένα Toyota Camry αναποδογύρισε χτυπώντας από πίσω ένα Honda Accord (video)

Συχνά γινόμαστε μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων με οδηγούς να έχουν αποσπασμένη την προσοχή τους και να συγκρούονται με το προπορευόμενο όχημα.

Μια ουρανοκατέβατη Cadillac (video)

Για ακόμα φορά ηλικιωμένος οδηγός γίνεται είδηση, όχι επειδή τα καταφέρνει πίσω από το τιμόνι παρότι πέρασαν τα χρόνια, αλλά

Συλλήψεις για 13 κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συμμορία που διέπραττε κλοπές πολυτελών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων. Όπως προέκυψε