Breaking News

Παγκόσμια Ημέρα του Ford Μustang (video)

Παγκόσμια Ημέρα του Ford Μustang (video)

Πριν από  πένηντα χρόνια στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού γράφτηκαν οι πρώτες λέξεις στο μεγάλο κεφάλαιο της αυτοκίνησης ονόματι Ford Μustang.

Το ημερολόγιο έδειχνε 17 Απριλίου του 1964 όταν η μπλε οβάλ εταιρία τραβούσε το σεντόνι από το Μustang γοητεύοντας το κοινό, ενώ από τότε μέχρι σήμερα βρίσκεται διαρκώς στην παραγωγή. Έτσι λοιπόν φανατικοί ιδιόκτητες του, σχετικές λέσχες και οπαδοί του εμβληματικού pony car ανακήρυξαν την 17η Απριλίου ως Παγκόσμια Ημέρα του Μustang.

Παράλληλα γιορτάζεται και μια ακόμα επιτυχία του Μustang, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατάφερνε να ανακηρυχτεί πρώτο στις πωλήσεις σπορ μοντέλων σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα το 2017 οι πωλήσεις του σε 146 χώρες όλου του κόσμου έφτασαν στις 125.809 μονάδες συμπεριλαμβάνοντας το Mustang με coupe και convertible αμάξωμα.

Δείτε σtο παρακάτω video τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Μustang τον τελευταίο μισό αιώνα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
FordΜustang

Related Articles

Mε στολή εξερευνητή το νέο Skoda Kamiq

Μετά τη σπορ έκδοση Monte Carlo το νέο Skoda Kamiq απέκτησε και την πιο περιπετειώδη έκδοση Scoutline. Σημειώστε ότι μιλάμε

Δείτε την επικίνδυνη είσοδο ενός Audi A8 σε κυκλικό κόμβο (video)

Με αρκετή παραπάνω φόρα εισέβαλε σε έναν κυκλικό κόμβο το λευκό Audi A8 που θα δείτε στο παρακάτω video. Αφού

Ορμητικό όπως ο ποταμός Νιαγάρας το Renault Niagara Concept – Το νέο υβριδικό pickup (φωτογραφίες)

Χειμαρρώδες περιγράφεται το νέο Renault Niagara Concept, όπως ο ποταμός Νιαγάρας, από τον οποίο δεν πήρε μόνο το όνομα, αλλά