Breaking News

Άνοδος στις εξαγωγές της Nissan από τη Βραζιλία

Άνοδος στις εξαγωγές της Nissan από τη Βραζιλία

Η Nissan διαθέτει εργοστάσιο στη Βραζιλία όπου κατασκευάζονται οχήματα της και από εκεί αποστέλλονται και σε άλλες αγορές.

Μάλιστα οι εξαγωγές από το εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρίας που βρίσκεται στο Ρεσέντε της Βραζιλίας έφτασαν στον αριθμό ορόσημο των 30.000 μονάδων. Κατά τη διάρκεια εφαρμογής του εν λόγω εξαγωγικού προγράμματος εκτός της χώρας έφυγαν 10.000 Nissan, ενώ τη δεύτερη χρονιά σημειώθηκε μεγάλη άνοδος της τάξης του 200%, καθώς ο σχετικός αριθμός έφτασε τις 30.000 μονάδες.

Σύμφωνα με την Nissan στο άλμα αυτό των εξαγωγών που καταγράφηκε κυρίως από το Νοέμβριο του 2017 μέχρι το Μάρτιο του 2018 οφείλεται στα μοντέλα March, Versa και Kicks, με τα δυο πρώτα να αποστέλλονται από τη Βραζιλία σε Βολιβία, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Παραγουάη, Περού και Ουρουγουάη.

Αναφέρεται ακόμα ότι το crossover Kicks στο τέλος του περασμένου έτους άρχισε να εξάγεται στην Αργεντινή, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τις πολύ καλές του επιδόσεις στις αγορές της Λατινικής Αμερικής.


Tags assigned to this article:
KicksMarchNissanVersaΒραζιλία

Related Articles

Η Ford αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από τα αιλουροειδή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάτας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Αυγούστου η Ford μας αποκαλύπτει τι σχέση έχει

Έπεσε οριστικά η αυλαία για το Fiat Punto

Τέλος εποχής για το Punto της υφιστάμενης γενιάς του, καθώς η Fiat αποφάσισε να τερματίσει μετά από δεκατρία συναπτά έτη

Μπόνους 9.656 ευρώ θα δώσει η Porsche σε κάθε υπάλληλο της

Την είδηση αυτή πρέπει να διαβάσουν ορισμένοι Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι ακόμα και όταν καταγραφούν μεγάλα κέρδη, με πρόφαση την