Breaking News

Κάθε δέκα λεπτά πωλείται ένα Nissan Kicks

Κάθε δέκα λεπτά πωλείται ένα Nissan Kicks

Σαν ζεστό ψωμί πουλάει το Nissan Kicks στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, σύμφωνα πάντα με την ιαπωνική εταιρία.

Τα στοιχεία της Nissan λοιπόν αναφέρουν ότι το 2017 στη Λατινική Αμερική συνολικά πουλήθηκαν 58.000 Kicks. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι την προηγούμενη χρονιά κάθε ώρα πωλούνταν 6,5 Kicks ή ένα κάθε 10 λεπτά. Παράλληλα η Nissan αναφέρει ότι το Kicks ήταν το πρώτο SUV σε πωλήσεις στη Βραζιλία τον περασμένο Μάρτιο αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές του.

Η Nissan αποδίδει την επιτυχία του Kicks στη μοντέρνα εξωτερική του σχεδίαση, η οποία διακρίνεται για τη χαρακτηριστική μάσκα σχήματος V-motion τους LED προβολείς, τη διχρωμία ανάμεσα στο αμάξωμα και στην ελαφρώς κεκλιμένη οροφή του που δίνει μια coupe αισθητική.

Στο εσωτερικό του τώρα συναντάμε οθόνη 7 ιντσών, άνετους χώρους για τους επιβάτες και πορτμπαγκάζ 432 λίτρων. Ιδιαιτέρα αποδοτικός χαρακτηρίζεται ο κινητήρας των 1.6 λίτρων που το τροφοδοτεί σε συνεργασία με το αυτόματο κιβώτιο XTRONIC CVT.


Tags assigned to this article:
KicksNissanΛατινική Αμερική

Related Articles

Η μαγική χριστουγεννιάτικη κάρτα της Honda (video)

Τις μέρες των Χριστουγέννων οι περισσότεροι από εμάς θα βγούμε έξω για να διασκεδάσουμε, θα συναντήσουμε φίλους και συγγενείς. Ωστόσο

Ένα εκατομμύριο Fiat Panda στους δρόμους

Ένα σημαντικό επίτευγμα σημειώνει στο βιογραφικό του το Fiat Panda τέταρτης γενιάς, καθώς η παραγωγή του έφτασε το ένα εκατομμύριο.

Και όμως μια Mercedes-AMG G63 6×6 κόλλησε στα χιόνια

Να ανοίξει η γη να την καταπιεί από την ντροπή της θέλει η Mercedes-AMG G63 6×6, καθώς αμαυρώθηκε το άνομα