Breaking News

Το Honda Civic Type R σε βιντεοπαιχνίδι (video)

Το Honda Civic Type R σε βιντεοπαιχνίδι (video)

Στο ψηφιακό γκαράζ του βιντεοπαιχνιδιού Forza Motorsport 7 σταθμεύει πλέον το Honda Civic Type R πλάι σε εξωτικά supercars.

Η προσθήκη αυτή είναι η μοναδική που έγινε αυτό το μήνα στην αναβάθμιση του Forza Motorsport 7, αλλά έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους λάτρεις του ιαπωνικού μοντέλου. Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι όλοι οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το Civic Type R, καθώς διατίθεται για download χωρίς περιορισμούς.

To Civic Type-R έχει τον τίτλο του ταχύτερου προσθιοκίνητου μοντέλου παραγωγής στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, με χρόνο 7 λεπτά και 43.8 δευτ. Tροφοδοτείται από ένα δίλιτρο VTEC Τurbo κινητήρα, απόδοσης 320 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 5,7 δευτ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 272 χλμ./ώρα.



Related Articles

Ποιοι εκπαιδεύουν τις γυναίκες να οδηγούν στη Σαουδική Αραβία; (video)

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2017 πάρθηκε μια ιστορική απόφαση για τη Σαουδική Αραβία, καθώς επιτράπηκε και στις γυναίκες να οδηγούν

Ένα Jeep Wrangler με κινητήρα από Dodge Viper

Όταν σκέφτεται κανείς ένα ικανό εκτός δρόμου όχημα, τότε σίγουρα στο μυαλό του έρχεται το Jeep Wrangler, ενώ όταν αναζητά

To Renault Captur απέκτησε σπορ έκδοση και 150 ίππους

Η γαλλική φινέτσα και ο πρακτικός crossover χαρακτήρας του Renault Captur συνδυάζονται πλέον με μια νέα σπορ έκδοση περιορισμένης παραγωγής.