Breaking News

Ποιος παρήγγειλε 20.000 Jaguar I-Pace;

Ποιος παρήγγειλε 20.000 Jaguar I-Pace;

Όπως καταλαβαίνετε μια τόσο μεγάλη παραγγελία σίγουρα δε μπορεί να προέρχεται από κάποιον ιδιώτη, αλλά από μια εταιρία που θέλει να εντάξει στο στόλο το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover της Jaguar.

Ο λόγος για την Waymo μια εταιρία που ασχολείται με την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης στα αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας το λογισμικό και τους αισθητήρες που έχει αναπτύξει η Google στα εργαστήρια της από το 2009.

Η Jaguar-Land Rover λοιπόν ανακοίνωσε την έναρξη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας με την Waymo έχοντας ως κοινό στόχο τα αυτόνομα αυτοκίνητα να γίνουν ασφαλέστερα, η κινητικότητα να γίνει πιο προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους και να αξιοποιείται πιο δημιουργικά ο χρόνος κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων.

Πάνω από 20.000 νέες I-Pace που θα κατασκευαστούν κατά τα δυο πρώτα χρόνια παραγωγής της θα δοθούν στην Waymo, ώστε να πραγματοποιήσει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης (η μόνη με άδεια να μην υπάρχει οδηγός στο αυτοκίνητο) σε δρόμους.

Παράλληλα θα εξυπηρετεί και περίπου ένα εκατομμύριο επιβάτες που θα θέλουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία μετακινήσεων με αυτόνομη οδήγηση της Waymo. Η αυτόνομη I-Pace της Waymo εμφανίζεται στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.



Related Articles

Τέσσερα μοντέλα της Nissan στην έρημο Σαχάρα

Την αφιλόξενη έρημο της Σαχάρας κλήθηκαν να κατακτήσουν τα Nissan Patrol, Navara, Titan και Terra, ώστε να αποδείξουν ότι  μπορούν

Η Volkswagen πέτυχε πάνω από 90.000 πωλήσεις σε ένα μήνα

Πρώτη τερμάτισε η Volkswagen στο «ράλι» των πωλήσεων, τον πρώτο μήνα του νέου έτους. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία

O Δήμος Αθηναίων απέκτησε δυο οικολογικά Volkswagen

Οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας στις μετακινήσεις εισέρχονται ταχύτερα στο στόλο οχημάτων κρατικών υπηρεσιών και φορέων, χάρη στην Kosmocar-Volkswagen. Μετά λοιπόν