Breaking News

Μοτοσικλετιστής πέφτει και σώζεται από τύχη (video)

Μοτοσικλετιστής πέφτει και σώζεται από τύχη (video)

Με τη φράση η «κακιά στιγμή» περιγράφεται καλύτερα αυτό που συνέβη στον αναβάτη της μοτοσικλέτας που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.

Η πορεία του στον αυτοκινητόδρομο καταγράφονταν από την ενσωματωμένη κάμερα σε ένα pickup. Αρχικά ο μοτοσικλετιστής προσπέρασε νόμιμα το pickup και μπήκε μπροστά του. Τα προπορευόμενα αυτοκίνητα όμως στη λωρίδα κυκλοφορίας του άρχισαν να επιβραδύνουν και τότε ο αναβάτης, προφανώς θέλοντας να κινηθεί προς τα δεξιά, έστριψε αρκετά απότομα το τιμόνι.

Το αποτέλεσμα ήταν η βαριά μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να πέσει και ο ίδιος να  προσγειωθεί με το κεφάλι στην άσφαλτο, αλλά ευτυχώς φορούσε κράνος. Η μοτοσικλέτα ωστόσο παρασύρθηκε από ένα μεγάλο φορτηγό, ενώ για καλή του τύχη ο αναβάτης δεν είδε να περνάει από πάνω του κάποιο αυτοκίνητο.



Related Articles

Δείτε πως αυτό το Nissan Murano σφηνώθηκε κάτω από φορτηγό (video)

Όταν οδηγούμε στην αριστερή ή δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα πρέπει να προέχουμε πάρα πολύ, καθώς συχνά η διαγράμμιση τους τελειώνει

Η άσφαλτος γέμισε μελάνι

Αν η άσφαλτος δεν ήταν ήδη μαύρη θα μπορούσαμε να πούμε ότι πήρε το εν λόγω χρώμα μετά από το

Αυτοκίνητο κυριολεκτικά ισοπέδωσε βενζινάδικο στη Βούλα – Ο οδηγός σηκώθηκε και έφυγε (βίντεο)

Σκηνικό απόλυτης καταστροφής αντίκρυσε ο ιδιοκτήτης ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Βούλα, καθώς μέσα στην επιχείρησή του εισέβαλε ένα αυτοκίνητο