Breaking News

Δείτε έναν εγκαταλειμμένο εκθεσιακό χώρο της Subaru (video)

Δείτε έναν εγκαταλειμμένο εκθεσιακό χώρο της Subaru (video)

Ο χρόνος μοιάζει να έχει παγώσει στα τέλη της δεκαετίας του 1990 σε αυτό τον εκθεσιακό χώρο της Subaru, όταν και σταμάτησε τη λειτουργία του.

Ο εν λόγω εγκαταλειμμένος εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στη Μάλτα, ενώ έκλεισε καθώς δε μπόρεσε να αντέξει όταν ένας ανταγωνιστής προσέφερε τα ίδια μοντέλα με καλύτερες υπηρεσίες. Ποιος να το περίμενε ότι αυτό το μικρό νησί τη Μεσογείου θα κρύβει ένα πραγματικό θησαυρό για τους φίλους της ιαπωνικής εταιρίας.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video πίσω από τη βιτρίνα βρίσκονται καινούργια μοντέλα εκείνης της εποχής, όπως τα XT Turbo, Sambar, Justy, XT 4WD Turbo, αρκετά Impreza, αλλά και μια μοτοσικλέτα.

Φανταστείτε τι ποσό θα μπορούσε να πιάσει σε μια δημοπρασία το XT 4WD Turbo, καθώς δεν έχει διανύσει καθόλου χιλιόμετρα. Διακρίνεται μέχρι και σήμερα σχεδιαστικά για το σφηνοειδές εμπρός τμήμα, την coupe γραμμή, την αερανάρτηση και την τετρακίνηση του.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
ImprezaJustySambarXT 4WD TurboXT TurboΜάλτα

Related Articles

Το Peugeot 2008 καλύτερο μικρό SUV (video)

Τον τίτλο του καλύτερου «μικρού SUV» φέρει πλέον το Peugeot 2008 έπειτα από ψηφοφορία στο βρετανικό περιοδικό Auto Express. Αξίζει

Ποια είναι τα δημοφιλέστερα χρώματα αυτοκινήτων;

Το δικό σας αυτοκίνητο τι χρώμα είναι; Το επιλέξατε στην τύχη ή για κάποιο λόγο; Γνωρίζετε στις αρχές του 20ου

Oι επιβάτες των Tesla θα βλέπουν YouTube και Netflix

Έτσι όπως το πάει η Tesla σε λίγο οι επιβάτες των μοντέλων της δε θα θέλουν να αποβιβαστούν από αυτά,