Breaking News

Η τελευταία Koenigsegg Agera FE βαπτίστηκε Thor

Η τελευταία Koenigsegg Agera FE βαπτίστηκε Thor

Όταν το χρήμα δε το λογαριάζεις για το έχεις σε αφθονία, μπορείς να παραγγείλεις μια από τις δυο τελευταίες Koenigsegg Agera FE (Final Edition) και μάλιστα να της προσδώσεις το προσωνύμιο “Thor”.

Ο λόγος για ένα πλούσιο Αμερικάνο συλλέκτη, ο οποίος έχει επίσης στην κατοχή του δυο Pagani Zonda Cinques, μια Zonda Tricolore, μια Huayra BC, μια Lamborghini Centenario και πολλά ακόμα εξωτικά supercars.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram το αμάξωμα της Agera FE φαίνεται ότι είναι καλυμμένο από μαύρο και ασημί ανθρακόνημα, ενώ διακοσμείται επίσης με διαμάντια. Παράλληλα διακρίνεται το μεγάλο μπροστινό splitter, η πίσω αεροτομή και το πτερύγιο «καρχαρία» στο κέντρο.

Αν η Agera FE διαθέτει το προαιρετικό πακέτο One:1 τότε ο V8 κινητήρας των 5.0 λίτρων έχει ισχύ 1.360 ίππων κάτι που της επιτρέπει να αναπτύξει τελική ταχύτητα 450 χλμ./ώρα.

Η λήξη στη παραγωγή της Agera θα επιτρέψει στην Koenigsegg να επικεντρωθεί στην Regera.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Agera FEKoenigseggRegera

Related Articles

Χρύσωσε η Nissan το Qashqai για τις πωλήσεις που έφερε το 2022

Στην ελληνική αγορά το Nissan Qashqai είναι ένα καταξιωμένο εμπορικά SUV που έχει ηγηθεί στην κατηγορία του. Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία

Τρακαρισμένο Tesla Model S επισκευάστηκε με ξύλο

Προφανώς το κόστος των ζημιών που υπέστη το συγκεκριμένο Tesla Model S έπειτα από μια οπίσθια σύγκρουση ήταν αρκετά μεγάλο.

Χειρωνακτική εργασία 127 ωρών για να κατασκευαστεί μια Bentley (video)

Η παραγωγή ενός αυτοκινήτου στα σύγχρονα εργοστάσια πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο ποσοστό της με τη χρήση προηγμένων ρομπότ. Αυτό ωστόσο δεν