Breaking News

Τι γίνεται όταν μεταφέρεις χριστουγεννιάτικο δέντρο με BMW; (video)

Τι γίνεται όταν μεταφέρεις χριστουγεννιάτικο δέντρο με BMW; (video)

Έξω χιονίζει και το τζάκι είναι αναμμένο, επομένως μιλάμε για την ιδανική ατμόσφαιρα για να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μητέρα και κόρη αναμένουν τον πατερά που έχει πάει να φέρει το ελατό με μια σπάνια BMW E30 M3 Pickup χρονολογίας του 1986. Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι η E30 M3 Pickup τροφοδοτούνταν από ένα δίλιτρο κινητήρα 192 ίππων και αργότερα από έναν 2.3 λίτρων απόδοσης 200 ίππων.

Έτσι λοιπόν ο πατέρας δεν άργησε να ξεσαλώσει πίσω από το τιμόνι πατώντας όλο και πιο βαθειά το γκάζι, ενώ έπαιζε με το πίσω τμήμα της E30 M3 Pickup που γλιστρούσε ευκολότερα πάνω στο χιόνι.

Όταν έφτασε όμως σπίτι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια διαπίστωσε ότι το πυκνό πράσινο φύλλωμα του ελάτου είχε εξαφανιστεί λόγω της ταχύτητας. Με το παρακάτω video η BMW M μας εύχεται καλές γιορτές.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BMW ME30 M3 Pickup

Related Articles

Έρχεται ηλεκτροκίνητο τρακτέρ από την Porsche με 700 ίππους

Τα νέα λογικά ήδη θα έχουν διαδοθεί σε βουνά και κάμπους, ενώ σίγουρα πολλοί αγρότες θα ονειρεύονται ότι κυκλοφορούν με

Ποια εταιρεία παρήγγειλε 1.000 ηλεκτρικά Opel Vivaro-e;

Μια μεγάλη παραγγελία δέχτηκε η Opel για το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν της Vivaro-e. Η Vauxhall λοιπόν, όπως ονομάζεται η

Με σχεδόν 10,5 εκατ. πωλήσεις οχημάτων το 2022 νικήτρια η Toyota!

Την ηγετική της θέση στον πίνακα των ετήσιων πωλήσεων κατάφερε να διατηρήσει το 2022 η Toyota. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία κατέγραψε