Breaking News

Η Jaguar ολοκληρώνει την εξέλιξη του I-Pace (video)

Η Jaguar ολοκληρώνει την εξέλιξη του I-Pace (video)

Στο τελικό στάδιο των δοκών εξέλιξης βρίσκεται το νέο I-Pace, το οποίο είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο SUV της Jaguar.

Η αποκάλυψη του έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2018, ενώ η βρετανική εταιρία μας δίνει μια πρόγευση του παρουσιάζοντας το τη δεδομένη στιγμή ε καμουφλάζ, όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την Jaguar τα επερχόμενο I-Pace έχει διανύσει 1,5 εκατομμύρια μίλια και έχει ταξιδέψει 11.000 ώρες, ενώ έχουν δημιουργηθεί 200 πρωτότυπα αντίγραφα του για το σκοπό αυτό.

Χωρίς να δίνει αριθμούς η Jaguar αναφέρει ότι το νέο I-Pace θα έχει μεγάλη αυτονομία και η φόρτιση του σε ποσοστό 80% θα γίνεται σε σύντομο χρόνο.

Παράλληλα αναφέρεται ότι χιλιάδες είναι αυτοί που έχουν καταθέσει προκαταβολή ή απλά το ενδιαφέρον τους για το νέο I-Pace. Η Jaguar μάλιστα έδωσε τη δυνατότητα σε ορισμένους να συνοδεύσουν τους μηχανικούς της στις τελευταίες δοκιμές που πραγματοποιεί το I-Pace.

Η Αν Βόιερ ήταν μια εξ αυτών που έζησε την εμπειρία να ταξιδέψει με μια μόνο φόρτιση του νέου I-Pace για 200 μίλια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.

Το Μάρτιο του 2018 η Jaguar θα ανοίξει το βιβλίο παραγγελιών του I-Pace, ενώ θα δώσει στη δημοσιότητα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τον τιμοκατάλογο του.


Tags assigned to this article:
I-PaceJaguar

Related Articles

Επτά Aston Martin του Τζέιμς Μποντ συγκεντρωμένες

Οι φανατικοί οπαδοί των ταινιών δράσης με πρωταγωνιστή τον εμβληματικό μυστικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ είχαν ένα σημαντικό λόγο να ταξιδέψουν

Πόσα Lada έχουν πουληθεί το 2020;

Η φετινή χρονιά είναι αρκετά δύσκολη, μεταξύ άλλων και για τις πωλήσεις αυτοκινήτων, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει καταρρακώσει

To πρώτο αυτοκίνητο του Μπάτμαν σε μινιατούρα Lego (video)

To 1989 έκανε πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη η σκοτεινή φιγούρα του Μπάτμαν και από τότε ο άνθρωπος-νυχτερίδα έγινε σύμβολο της