Breaking News

Το GMC Sierra 2500HD καταδρομέας στα χιόνια

Το GMC Sierra 2500HD καταδρομέας στα χιόνια

Τώρα το χειμώνα οι φανατικοί της οδήγησης πρέπει να βρουν ένα διαφορετικό τρόπο να ξεδίνουν, καθώς ο χιονιάς δεν τους επιτρέπει να μπουν με το χαμηλό σπορ αυτοκίνητο τους στην πίστα.

Ποιος είπε όμως ότι η οδηγική διασκέδαση πρέπει να σταματάει στο χιόνια; Σίγουρα πάντως όχι το νέο GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept, το οποίο είναι το απόλυτο όχημα για τοπία ντυμένα στα λευκά. Βασίζεται στο συμβατικό pickup GMC Sierra 2500HD, με τη διαφορά ότι στη θέση των τροχών του έχουν τοποθετηθεί ερπύστριες της Mattracks, που το κάνουν να μοιάζει με μικρό τανκ ή με μεγάλο snowmobile.

Το GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept οργώνει το χιόνι με ένα V8 turbo Duramax πετρελαιοκινητήρα 6.6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 451 ίππους και 1.232 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Παράλληλα στο GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept έχουν τοποθετηθεί πλευρικά ειδικά αυτοκόλλητα, LED μπάρα φώτων στη βάση της μάσκας, ηχοσύστημα της Kicker, βάσεις στήριξης για πέδιλα χιονιού και snowboards στην καρότσα.



Related Articles

Ένα πραγματικό Nissan GT-R/C έγινε τηλεκατευθυνόμενο (video)

Δεν είναι σενάριο ταινίας αλλά πραγματικότητα και υλοποιήθηκε από την Nissan, η οποία δημιούργησε το πρώτο τηλεκατευθυνόμενο GT-R/C. Αν δεν

Δε χρειάζεται εμβόλιο το Opel Astra που τριαντάρισε-Έχει αντισώματα απέναντι στο χρόνο

Η πρώτη γενιά του δημοφιλούς Opel Astra γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια, επομένως αν ήταν έμψυχο όν θα μπορούσε να

Γιατί ένας νεαρός οδηγός να επιλέξει τη sedan Toyota Corolla;

Η αλήθεια είναι ότι την Toyota Corolla με sedan αμάξωμα την έχουμε συνδεδεμένη με οικογενειάρχες και με οδηγούς μεγαλύτερης ηλικίας.