Breaking News

Το επερχόμενο θηριώδες pickup της Tesla

Το επερχόμενο θηριώδες pickup της Tesla

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου roadster και του νέου της τράκτορα η Tesla μας δίνει και μια πρώτη γεύση από το μελλοντικό της pickup με τη δημοσίευση του παραπάνω σκίτσου.

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα σεβαστών διαστάσεων pickup, το οποίο δείχνει ότι μπορεί να μεταφέρει στην καρότσα του ακόμα και ένα μικρότερο pickup ενός τόνου, ενώ αυτό επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον Έλον Μασκ.

Παρότι μοιάζει αρκετά με τον τράκτορα της Tesla αναφέρεται ότι δε θα χρειάζεται δίπλωμα φορτηγού για να οδηγηθεί. Βέβαια η ολοκλήρωση του pickup της Tesla αργεί ακόμα, αν και τα σχεδία της για είσοδο στην εν λόγω κατηγορία έχουν καταστρωθεί εδώ και αρκετό καιρό.


Tags assigned to this article:
pickupTeslaΈλον Μασκ

Related Articles

Ποιο λεωφορείο κάνει δρομολόγια στην εξωτική Γουαδελούπη;

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του νέου λεωφορείου Setra ComfortClass είναι η εταιρεία Pajamandy, η έδρα της οποία βρίσκεται στην εξωτική Γουαδελούπη.

Ποια χώρα προτιμάει λεωφορεία της Mercedes;

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Πολωνία που θα χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα επιβιβάζονται σε λεωφορεία που φέρουν το αστέρι

To Mercedes Arocs με εκχιονιστήρα ύψους 1,80 μέτρων

Σε χώρες όπως η Σουηδία, όπου ο χειμώνας είναι αρκετά βαρύς, το χιόνι σκεπάζει διαρκώς τους δρόμους. Την απομάκρυνση του