Breaking News

To ρολόι της Porsche κοστίζει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

To ρολόι της Porsche κοστίζει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Πριν από μερικές μέρες η Porsche μας σύστησε τη νέα Cayenne Coupe, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, ενώ τώρα παρουσιάζει το νέο της ρολόι χειρός.

Ο λόγος για το νέο  919 Globetimer UTC, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι μπορεί να σας δείξει την ακριβή ώρα σε όλες τις χώρες του κόσμου, με ένα απλό άγγιγμα στο πίσω μέρος της στεφάνης του, επομένως είναι ιδανικό για όσους ταξιδεύουν πολύ.

Διαθέτει δερμάτινο μαύρο ή καφέ λουράκι αλλά και με μπρασελέ, κατασκευάζεται στην Ελβετία, είναι αδιάβροχο, αντέχει σε χτυπήματα που ισοδυναμούν με 5.000 φορές το βάρος του ρολογιού. Το καντράν του σε μαύρο, μπλε ή καφέ χρώμα έχει διάμετρο 42 χλστ., ώστε μην είναι αρκετά μεγάλο ή μικρό και να ταιριάζει σε κάθε καρπό.

Για τη κατασκευή του 919 Globetimer UTC η Porsche έκανε εκτεταμένη χρήση τιτανίου, ενώ κάθε περιστρεφόμενο εξάρτημα του αντέχει σε 10.000 κύκλους μεταγωγής.

Η τιμή του 919 Globetimer UTC είναι αρκετά τσουχτερή, καθώς φτάνει τα 5.950 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει περίπου ένα μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πενταετίας. Η διάθεση του ρολογιού 919 Globetimer UTC θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τα αρκετά φθηνότερα ρολόγια της BMW.


Tags assigned to this article:
919 Globetimer UTCPorscheρολόι χειρός

Related Articles

Μοτοσικλετιστής προσγειώθηκε πάνω στο καπό αυτοκινήτου (video)

O οδηγός ενός Kia αφού άκουσε το ήχο από ισχυρό χτύπημα είδε έκπληκτος πάνω στο εμπρός καπό του να προσγειώνεται

Περιπολικά και μηχανές μετέφεραν εσπευσμένα παιδί χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο (video)

Δραματικές στιγμές εκτυλίχτηκαν πριν από λίγες ώρες στο Παλαιό Φάληρο όταν ζητήθηκε ασθενοφόρο για ένα αγοράκι μόλις 4 ετών, το

Κατασχέθηκαν 30 τόνοι λαθραίας βενζίνης που θα διοχετεύονταν στην ελληνική αγορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων ζει και βασιλεύει στη χώρα μας, με αποτέλεσμα τα ποσά των διαφυγόντων φόρων και δασμών να είναι τεράστια