Breaking News

Πόσο κοστίζουν τα νέα ρολόγια χειρός της BMW;

Πόσο κοστίζουν τα νέα ρολόγια χειρός της BMW;

Τη σχεδιαστική της υπογραφή βάζει πλέον η BMW όχι μόνο στα αυτοκίνητα που κατασκευάζει, αλλά και σε κομψά ρολόγια χειρός.

Σε συνεργασία με την Fossil Group η βαυαρική εταιρεία θα λανσάρει το ερχόμενο καλοκαίρι μια νέα γκάμα ρολογιών, την οποία μπορείτε κυριολεκτικά να βάλετε στο χέρι, καθώς οι τιμές τους δεν είναι απαγορευτικές.

Συγκεκριμένα, στη γκάμα των πιο σπορ ρολογιών ονόματι “BMW M Motorsport Collection” οι τιμές ξεκινούν από τα 169 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 259 ευρώ. Πιο ακριβή θα είναι η γκάμα των πολυτελέστερων ρολογιών “BMW Collection”, καθώς κυμαίνεται από 259 ευρώ μέχρι 329 ευρώ.

Σύμφωνα με τη BMW για τη σχεδίαση των ρολογιών αντλήθηκε έμπνευση από τα μοντέλα της, ενώ τα καντράν τους προσφέρονται σε διάφορα χρώματα, με μπρασελέ από ανοξείδωτο χάλυβα ή με μαύρο δερμάτινο λουράκι.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BMWFossil Groupρολόγια χειρός

Related Articles

Νυχτερινή ξενάγηση στο μουσείο της Porsche (video)

Αν δε σας έχει δοθεί μέχρι τώρα η ευκαιρία να επισκεφτείτε το μουσείο της Porsche, το οποίο βρίσκεται στο Τσουφενχάουζεν

Χάος σε βενζινάδικο! Γκρέμισε αντλία, έβαλε φωτιά και την κοπάνησε (video)

Μερικές φορές η ανοησία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν συνδυάζεται με την οδήγηση. Ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός λοιπόν που

Μοτοσικλετιστής παραλίγο να βρεθεί κάτω από τις ρόδες φορτηγού (video)

Η έγκαιρη αντίδραση ήταν αυτή που έσωσε αναβάτη μοτοσικλέτας, καθώς γλίτωσε παρά τρίχα από το να βρεθεί κάτω από τις