Breaking News

Αντίγραφο του βαν Type 2 της Volkswagen με 400.000 τουβλάκια Lego

Αντίγραφο του βαν Type 2 της Volkswagen με 400.000 τουβλάκια Lego

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε δυο κλασικά λευκά βαν Type 2 της Volkswagen, τα οποία με την πρώτη ματιά μοιάζουν ολόιδια.

Αν παρατηρήσετε όμως καλύτερα θα διαπιστώσετε ότι το δεξί βαν Type 2 δεν είναι μεταλλικό, αλλά για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί τα διάσημα τουβλάκια της Lego.

Για την ακρίβεια χρειάστηκαν 400.000 τουβλάκια της Lego, ώστε να δημιουργηθεί ένα πιστό αντίγραφο του ιστορικού βαν Type 2 στις πραγματικές του μάλιστα διαστάσεις, με το μήκος του να ξεπερνά τα 5 μέτρα, το πλάτος τα 1,9 μέτρα και το ύψος να βρίσκεται κοντά στα 2 μέτρα.

Αυτό που αξίζει να επισημάνουμε είναι ότι το βαν Type 2 της Lego διαθέτει μέχρι και επεκτεινόμενη οροφή της Westfalia, αλλά και συρόμενη πλευρική πόρτα. Χρειάστηκαν έξι εβδομάδες για να χτιστεί το Type 2 της Lego, ενώ οι πιστοποιημένοι κατασκευαστές της εργάζονταν και σε νυχτερινές βάρδιες.

Το βάρος του φτάνει τα 700 κιλά, ενώ έχει μελετηθεί προσεκτικά η σταθερότητα της όλης κατασκευής. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το βαν Type 2 της Lego στην Έκθεση Αναψυχής και Ταξιδιού F.RE.E που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Φεβρουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας.



Related Articles

Μεγάλη ζήτηση για το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200

Την εμπορική επιτυχία του αναβαθμισμένου και αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200 γιορτάζει η Nissan, καθώς οι πωλήσεις του στην Ευρώπη από

Oι λόγοι που θα θέλετε να επιβιβαστείτε στο νέο λεωφορείο Mercedes Sprinter City 75

Στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανόβερου (20-27 Σεπτεμβρίου) η Mercedes θα παρουσιάσει το νέο μέλος από την οικογένεια των

Το Volvo FH 540 που μεταφέρει ήρωες κινουμένων σχεδίων (video)

Όταν τα παιδιά αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αντικρίζουν το συγκεκριμένο φορτηγό Volvo FH 540 ενθουσιάζονται, καθώς πάνω του