Breaking News

Συνελήφθη διαρρήκτης αυτοκινήτων

Συνελήφθη διαρρήκτης αυτοκινήτων

Ίσως να έχει τύχει και σε εσάς να βρείτε σπασμένο κάποιο τζάμι του αυτοκινήτου σας και από μέσα να λείπουν προσωπικά σας αντικείμενα.

Οι διαρρήξεις αυτοκινήτων έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο, για αυτό συνιστούμε να μην αφήνεται μέσα στα οχήματα σας χρήματα ή πράγματα αξίας.

Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν και συγκεκριμένα στην περιοχή της Πυλαίας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν πριν από λίγες μέρες έναν 26χρονο αλλοδαπό.

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα μαζί με άγνωστο συνεργό του διέρρηξαν συνολικά τρία αυτοκίνητα που βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος. Από το εσωτερικό τους αφαίρεσαν τσάντες που περιείχαν έγγραφα και διάφορα αντικείμενα των ιδιοκτητών τους.

Σε έλεγχο που έγινε στον συλληφθέντα εντοπίστηκε πάνω του μικροποσότητα κάνναβης και είκοσι επτά κάρτες ηλεκτρονικών αγορών τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δε μπορούσε να δικαιολογήσει. Ο 26χρονος άντρας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Τα «κίτρινα γιλέκα» αναποδογυρίσανε μια Porsche 911 Cabriolet (video)

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε τις επεισοδιακές διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων» στους δρόμους της Γαλλίας, καθώς υπάρχει έντονη αντίδραση στα μέτρα

Πήρε κλήση από την Τροχαία μια Porsche με…υδρομασάζ

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι αστυνομικοί όταν δέχονταν τηλεφωνικές καταγγελίες για ένα αυτοκίνητο που ρυμουλκούσε, με άκρως επικίνδυνο τρόπο,

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών μπαταριών από φορτηγά

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε 38χρονο ημεδαπό. Ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να αφαιρέσει