Breaking News

Ο Iron Man βγήκε βόλτα με το Hyundai Kona

Ο Iron Man βγήκε βόλτα με το Hyundai Kona

Άφωνοι έμεναν όσοι έβλεπαν το γνωστό υπερήρωα Iron Man να κυκλοφορεί χαλαρός στους δρόμους της Βρετανίας οδηγώντας το Hyundai Kona.

Κάτω από τη στολή του Iron Man δε βρίσκονταν ο Τόνυ Σταρκ, αλλά ένας απλός θνητός που έβγαλε βόλτα το σκύλο του, επισκέφτηκε ένα κατάστημα οπτικών, ένα ανθοπωλείο, μια μονάδα ανακύκλωσης χαρτιού, ένα ταχυφαγείο και μια αντιπροσωπεία της Hyundai.

Στόχος της Hyundai ήταν να προωθηθεί με την έξυπνη αυτή κίνηση στην τοπική αγορά η νέα έκδοση του κορεάτικου crossover που είναι εμπνευσμένη από τη στολή του Iron Man.

Το νέο Kona Iron Man έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο στην ετήσια έκθεση για τα κόμικς “Comic-Con 2018” που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Ντιέγκο. Η Hyundai αποφάσισε να διαθέσει 300 Kona Iron Man στη βρετανική αγορά, ενώ οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν την 1η Μαρτίου και η αρχική τους τιμή θα διαμορφώνεται κοντά στα 32.250 ευρώ.

Κάτω από το καπό του νέου Kona Iron Man βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας των 1.6 λίτρων απόδοσης 177 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με τετρακίνηση.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Kona Iron Man πατώντας εδώ.


Tags assigned to this article:
HyundaiIron ManKona

Related Articles

Πόσο σημαντική είναι η αγορά της Κένυα για τη Nissan;

Εδώ και έξι δεκαετίες η Nissan δραστηριοποιείται εμπορικά στη μακρινή Κένυα, ενώ το γεγονός αυτό το γιόρτασε με το λανσάρισμα

Δείτε πως κατασκευάζεται το Volvo XC90 (video)

Μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον video η Volvo μας δείχνει πως κατασκευάζεται από το μηδέν το XC90. Στα παρακάτω πλάνα

Δυναμώστε την ένταση, η νέα Toyota Supra γκαζώνει (video)

Η Toyota αρνείται ακόμα πεισματικά να μας δείξει τη νέα Supra, παρότι ανεπίσημες φωτογραφίες της έχουν διαρρεύσει, ωστόσο η ιαπωνική